Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Elhúzható szúnyogháló ajtóra

Az elhúzható szúnyogháló ajtóra hatalmas népszerűségnek örvend, mely tény, praktikus jellemvonásainak ismeretében abszolút nem meglepő.


Az oldalt, függőlegesen elhelyezkedő tokból az alul, és felül lévő vezetősínek között egyszerűen, könnyedén, vízszintesen mozgatható az üvegszálas háló, ami akár kétszárnyas változatban is elérhető.
Az első kérdés, ami a termék kiválasztásánál felmerül, hogy milyen típusú ajtóra keres alternatívát?

Hagyományos kivitelezés, pliszé szúnyogháló, tolóajtós megoldás vagy éppen kinyitható variáns az, ami a leginkább megfelel elképzeléseinek? A környezeti adottságokon (ajtajai mérete, fajtája) kívül természetesen fontosak egyéni elképzelései is, amik körvonalazhatják a „tökéletes” választást.

A tolóajtós megoldás kialakítása nyilván egy kicsivel több munkát, és kreativitást igényel, de teljes mértékig kivitelezhető. Vagy két egymással párhuzamosan közlekedő mozgó rész, vagy egy pályahosszabbítással ellátott szúnyogháló jöhet számításba.
A pliszé szúnyoghálót is érdemes megismernie, mert praktikus, és esztétikus kiegészítőjévé avanzsálhat otthonának.

A vízszintes működtetésű,zsinóros vezetésű UV-stabil fekete, vagy szürke háló harmonikaszerű állapotáról ismerhető fel a legkönnyebben. Ezt a „megjelenést” mind nyitott, mind zárt helyzetében tartja. Különlegessége többek között abban rejlik, hogy nemcsak a két végén, hanem bárhol megállítható.
Végül, de nem utolsó sorban, mint lehetséges variáció szóba jöhet az alumínium nyílószárnnyal ellátott, tradicionális kivitel, melynek tökéletes záródását rugós zsanér biztosítja.

Miért vásároljon elhúzható szúnyoghálót ajtóra?

A mozgatható szúnyogháló praktikumát tavasztól őszig, nyártól télig kiélvezheti. A háló nemcsak a csípős rovarok távoltartásában eredményes, bár ez sem hátrányos jellemvonás.
A kintről befelé szálló szennyeződések (falevelek, kicsi ágak, olykor elszórt szemét) szintén fenntarthatóak általa. Nemcsak a szúnyogoknak inthet búcsút a közreműködésével, hanem az összes többi rovarnak, bogárnak, melyek így biztosan nem zavarják meg sem nappali aktivitásában, sem éjszakai pihenésében.
A könnyen, egyszerűen kezelhető, mozgatható alternatíva egyik legnagyobb pozitívuma, hogy amikor úgy érzi, nem akarja igénybe venni a szolgálatait, akkor elegendő felhúznia, és már készen is van. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon