A redőny szúnyoghálóval, kiteljesíti komfort érzetét

A szúnyoghálós redőny az a választás, amit bátran nevezhetünk a kényelem instant megoldásának: hiszen egy komponens segítségével, megannyi pozitív következménnyel gazdagodhat élete.

A legtriviálisabb előny, hogy kettő az egyben alapon, két terméket egyetlen kompakt egység áráért megkaphat. Bizony, ez a mai, spórolós világban nem egy utolsó szempont. A tokokkal sem kell bajlódnia, sem a tervezés, sem a kivitelezés folyamán, hiszen a szúnyoghálós redőny esetében a háló tokja maga a redőnytok. Hatékonyságra tökéletesen azonos a rolós megoldással, mégis helytakarékosabb alternatívát kínál. A műanyag, és az alumínium is gyakori alapanyag, ha redőnyt szúnyoghálóval keres.

A vérszívó rovarok távoltartása teljesen természetes elvárása, melyet egy ilyen termék beépíttetésével tökéletesen megvalósíthat. A szúnyogháló ráadásul a levegőben szálló, méretesebb szennyeződéseket is kint tartja. A szőrszálak, falevelek, vagy tollak nem okozhatnak a jövőben több bosszúságot, ha szúnyoghálós redőnyökkel vértezi fel otthonát. A háló milyensége az élettartam szempontjából meghatározó. A stramm, strapabíró kivitel garantálja a megbízható, hosszú távú, kifogástalan működést.

Ha épp beköltözés előtt áll, akkor már alapban tervezhet ezzel a típussal, de ha otthonában most jött el a korszerűsítés ideje, akkor sincsen lekésve semmiről. Bármikor megoldható a beszereltetés.

A redőny praktikuma abban rejlik, hogy minőségétől függően képes kizárni a zajokat, a fényhatásokat, azaz minden tekintetben optimálisabbá varázsolja otthon tartózkodásának pillanatait. A relaxálás, pihenés csak úgy telhet tökéletes komfortban, ha a külső, zavaró ingerek a ház falán kívül maradnak.

Arról nem is beszélve, hogy biztonság technikailag is a redőny fontos védelmi kelléknek számít, mely a legtöbb esetben hátráltatóan hat a betörőkre. Egyes típusok konkrétan betörhetetlenné teszik az érintett nyílászárókat.

A redőny szúnyoghálóval tehát ötvözi a kényelmet, a komfortot, a védelmet, felesleges plusz tokok beépítése nélkül, egyszerű, elérhető formában, esztétikus, s egyben sokoldalúan praktikus kivitelben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.