Szalagfüggöny Tisztítás – Tudnivalók

Szalagfüggöny Tisztítás – Tudnivalók

A normál függönyhöz hasonlóan azonban a szalagfüggöny is koszolódik, porosodik, így időről-időre szükséges a tisztítása is. Otthoni környezetben tollseprűvel, vagy nedves ruhával karban lehet ugyan tartani, azonban a legegyszerűbb megoldás, ha időnként a szalagfüggöny tisztítás mellett dönt.

A szalagfüggöny (http://redonynet.com/szalagfuggony) egy praktikus és ugyanakkor rendkívül stílusos megoldás az árnyékolásban. Ezen legfőbb tulajdonságainak köszönhetően méltán vált népszerűvé az irodatulajdonosok körében, ugyanakkor sokan választják ezt az árnyékolót otthonukba is.

Kínálatunkban több, mint 200 féle színű lamella közül lehet választani. Elérhetőek áttetsző, valamint teljes sötétséget biztosító darabok, egyszínűek és apró mintával ellátottak egyaránt. A szalagfüggöny anyagát tekintve készülhet poliészterből, pamut-len keverékből, de megtalálhatóak üvegszálas és high-tech alumínium szalagfüggönyök is.

A szalagfüggöny amellett, hogy árnyékol – a klasszikus függönyhöz hasonlóan – dísze lehet az adott térnek. Használata rendkívül egyszerű, a lamellák könnyedén, tetszés szerinti szögbe állíthatóak a zsinórzat segítségével, így szabályozhatjuk a betekintés lehetőségének és a bejövő fénynek a mértékét.

A normál függönyhöz hasonlóan azonban a szalagfüggöny is koszolódik, porosodik, így időről-időre szükséges a tisztítása is. Otthoni környezetben tollseprűvel, vagy nedves ruhával karban lehet ugyan tartani, azonban a legegyszerűbb megoldás, ha időnként a szalagfüggöny tisztítás mellett dönt. A szalagfüggönyök ipari tisztítása az „irodai” felhasználók körében a legnépszerűbb napjainkban.

A Redőnynet által nyújtott szakszerű szalagfüggöny tisztítás szolgáltatás segítségével az Ön függöny lamelláit is újszerűvé tudjuk varázsolni! Fontos azonban tudni, hogy bizonyos zsíros szennyeződéseket még a szalagfüggöny tisztító gép sem képes maradéktalanul kiszedni.

A szalagfüggöny tisztítás menete:

  1. 1. A Kapcsolat (http://redonynet.com/kapcsolat) menüpontban megtalálható elérhetőségek valamelyikén vegye fel velünk a kapcsolatot
  2. 2. Munkatársunk felkeresi Önt a helyszín és az időpont egyeztetése végett
  3. 3. A helyszíni felmérést követően árajánlatot adunk Önnek, majd tájékoztatjuk a legfontosabb tudnivalókról is
  4. 4. A lamellákat leszereljük, majd elszállítjuk őket
  5. 5. A szalagfüggöny lamellákat kitisztítjuk
  6. 6. A lamellákat visszaszállítjuk, és felszerelésre kerülnek

Fontos, hogy a megtisztított szalagok még vizesen a helyükre kerüljenek, különben az anyag nem rúgja ki magát megfelelően, így gyűrötté válik.

A szalagfüggöny tisztítása a leszereléstől számítva körülbelül 5 munkanapot vesz igénybe.

Az irodában, vagy otthonában a szalagfüggöny le- és felszerelése semmilyen jellegű kosszal nem jár.

Nagyobb mennyiségű, illetve tartós megrendelés esetén a Redőnynet csapata vállalja a rendszeres karbantartást, évenkénti tisztítást és a folyamatosan felmerülő szervizt is.