Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Szúnyogháló erkélyre, valódi szakértelemmel

Különösen a kellemes nyári délutánokon elengedhetetlenül fontos, hogy a teraszunkat megfelelően távol tartsuk a sokszor zavaró rovaroktól.

Tagadhatatlan ugyanis, hogy senki sem szereti ha a bosszantó legyek és szúnyogok megzavarják a szieszta idejét, éppen ezért ilyenkor a szúnyogháló erkélyre szerelhető típusa igencsak nagy segítségnek számít. Nem mindegy azonban, hogy adott helyzetekben milyen kivitelű védőhálót választunk a teraszunkhoz, hiszen legtöbb esetben nem csak a mindenkori funkcionalitás, hanem a megfelelő külcsín is fontos tényező lehet.

Éppen ezért is, mi a Wilhelm árnyékolástechnikai cégnél a szúnyogháló erkélyre szánt típusainak megtervezésekor és legyártásakor nem csak a kitűnő minőségre és az időtálló működésre, hanem a korszerű formavilágra, illetve a trendekhez igazodó dizájnelemekre is odafigyelünk. Ennek tükrében, az érdeklődők számtalan szín és anyagtípus, illetve rengeteg háló-verzió közül is válogathatnak, nem beszélve arról, hogy azokat akár a fix keretes, de akár a mobil (mozgatható) keretezési megoldásokkal is megrendelhetik.

Tehát, ha Ön is egy valóban hatékony védőhálóval szeretne felvértezni a teraszát, illetve a hasznosság mellett a látványt is szeretné előtérbe helyezni, akkor mindenekelőtt velünk ajánlott konzultálnia! Tagadhatatlan ugyanis, hogy igen gazdag termékkészletünkben a szúnyogháló erkélyre tervezett kivitelei közt jelenleg is számtalan típus érhető el, ráadásul már nem egy minőségi referencia is alátámasztja cégünk szakértelmét.

Így ha igazán megbízható partnereket keres az egyedi, de időtálló védőháló legyártásához, akkor mi biztosan tudunk segíteni Önnek. Sőt, a garantált nívó és a készséges ügyfélkezelés mellett, további plusz szolgáltatásokkal is várjuk ügyfeleinket, így ha bennünket választ, akkor munkatársaink a szúnyogháló erkélyre szánt típusainak a beszerelését is hajlandóak elvégezni. Keressen bennünket bizalommal, írjon most az info@redonynet.com e-mail címre, vagy látogasson el személyesen a Budakesziben megtalálható bemutatóüzletünkbe! Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon