!--======= DUBLIN CORE =======-->

Szúnyoghálós redőny

Az alumínium és a műanyag redőnyök kiemelkedően előnyös tulajdonságaik révén a legsokoldalúbban felhasználható árnyékoló szerkezetek. A tokok és a vezetősínek színezhetőségének és a lamellák sokféleségének köszönhetően a modern és régi házak homlokzatához egyformán harmonikusan illeszkednek.

Szúnyoghálós redőny - www.redonynet.com
Az alumínium stabilabb és terhelhetőbb, mint más anyagok - ezáltal hosszabb élettartamú, valamint korrózióállósága révén fokozottan ellenállóbb az időjárási hatásokkal szemben. Energiatakarékos, mert a nyílászárók elé szerelve nemcsak maga a hőszigetelt redőny, hanem a kialakult légrés is plusz hőszigetelést biztosít. Az UV-stabilizált, időjárásálló, kemény szigetelő habbal töltött alumínium lamellák és a UV-stabilizált, időjárásálló műanyag lamellák védelmet nyújtanak a meleg, a hideg, a szél, a csapadék és a zaj ellen; sőt, biztonsági szerelvényekkel kiegészítve még betörés ellen is.

Szúnyoghálós redőny - www.redonynet.com
A vezetősínek rugalmas gumis illetve kefés tömítése csendes működést biztosít. A lamellák hevederrel, kurblival vagy motorral tekerhetők fel a falba süllyesztett redőnyszekrénybe, illetve utólagos beépítésnél a külső alumínium védőtokba. A motoros mozgatás falra szerelt kapcsolók, illetve távirányítók segítségével is megoldható.

2 az 1-ben megoldás

Szeretné a friss levegőt tavasztól őszig nyitott ablaknál élvezni? Az Ön részére legideálisabb megoldás ebben az esetben a kombinált redőny (szúnyoghálóval egybeépített redőny) . A redőnytokba épített lehúzható, üvegszálas szúnyogháló távol tartja a legyeket, szúnyogokat apró rovarokat. A szúnyogháló működtetése a redőnytől függetlenül történik. Télen - vagy ha éppen nem akarja használni - rugós szerkezete segítségével egy pillanat alatt felhúzható a redőnytokba. A szúnyogháló beépítése a redőny szerelésével együtt történik, így mindössze egyetlen munkafázisra van szükség.

Két legyet egy csapásra!


Szúnyoghálós redőny - www.redonynet.com

Kérdése van, vagy ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!