Szolgáltatásaink

 

Amit elképzel, azt mi megvalósítjuk!

A széles termékpalettánkon kívül számos olyan szolgáltatást nyújtunk, amely az Ön kényelmét szolgálja és segíti a megfelelő termék kiválasztásában.
 

Szaktanácsadás

Nem várjuk el ügyfeleinktől, hogy értsenek a nyílászárókhoz, hiszen a széles termék kínálatban, a különféle igényekhez különféle megoldások léteznek. Szakembereink szakszerű, gyakorlatias tanácsadással segítenek megtalálni Önnek a személyre szabott megoldást.
 

Árajánlat készítés

Ahhoz, hogy Ön tisztában legyen a felmerülő költségekkel, és megfelelő döntést tudjon hozni, ajánlatkérésére részletes árajánlatot adunk, megtervezzük amit az ön igényeinek megfelelően alakítunk, melyből minden szóba jöhető kiadásról előre tájékoztatjuk.
 

Gyártás

Tíz éves gyártói tapasztalattal a hátunk mögött elmondható, hogy a nyílászárók minden fajtáját jól ismerjük, és csak minőségi terméket adunk ki a kezünkből. Fő profil a műanyag nyílászárók, valamint műanyag és alumínium redőnyök, szúnyoghálók gyártása.
 

Beépítés

A gyártáson túl szakképzett kollegáink a helyszíni szerelést, beépítést is vállalják, hogy a kívánt nyílászárók valóban hosszú távon bizonyítani tudjanak, maximális komfortot biztosítva Önnek.
 

Kiszállítás

A nyílászárók helyszínre történő eljuttatásánál fontos a megfelelő szállítási feltételek betartása. Cégünk vállalja a szakszerű kiszállítást, hogy az Ön által megrendelt termékek biztonságban a kívánt helyre érkezzenek.
 

Javítás, szerviz

A műanyag ablakok és ajtók bizonyítottan, hosszú távon jól működő nyílászárók. Akadhatnak azonban olyan esetek, amikor kisebb javításra szorulnak, melyet hozzáértő, szakképzett kollegáink a helyszínen készséggel elvégeznek.
 

Cégünk vállalja családi házak, társasházak és közintézmények teljes körű felújítását megtervezését és kivitelezését.

Kizárólag szakértővel végeztessen felújítási munkálatokat!

Azok a korszerűsítési módok, amelyek mellőzik az építőipari szakemberek munkáját, általában nem sikeresek. Megtakarítás csak akkor érhető el, ha szakszerű a szigetelés, a nyílászárók cseréje és a gépészeti korszerűsítés is. Ahhoz, hogy a lakásfelújításra költött összeg ne kidobott pénz legyen, keresse szakértő munkatársainkat!

Az a lakás, amelyik korszerűsített, annak kevés a fenntartási költsége, többet ér.

Az alacsony rezsiköltségek vonzóak lehetnek, későbbi, esetleges eladás esetén. Egyes példák azt mutatják, hogy az energiahatékonysági beruházás jó befektetés. A jobb energetikai minősítéssel rendelkező lakás többet ér.
 

Teljes körű lakásfelújítások, panelházak felújítása, irodaházak felújítása:

Nyílászáró csere
Árnyékolástechnikai berendezések javítása, szerelése, gyártása
Kőműves munka
Lakatos munka
Festés, Mázolás, Glettelés
Tapétázás
Gipszkartonozás
Hideg - Meleg burkolás (járólapozás, csempézés, parkettázás, linóleumozás)
Homlokzatszigetelés
Épületgépészeti munkák ( Víz – Gáz - Fűtésszerelés )
Épületasztalosi munkák

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és kivitelezői segítségünket

Kérdése van, vagy ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!