Rolós szúnyogháló

Ahol nem csak a rovarvédelem, hanem a küllem is fontos!

Termékeink fő jellemzője az extrudált alumínium profil keret, a minőségi üvegszálas rovarháló és a minőségi szinterezett felületkikészítés!

Szúnyoghálóinkat üvegszálas hálóval műanyag, vagy alumínium kerettel szállítjuk. Kiválóan alkalmasak csúszó mászó és repülő rovarok ellen. Könnyen gyorsan szerelhetőek. Az üvegszálas háló egyik fő tulajdonsága, hogy nem szakad és nem ég. Az üvegszálaknak köszönhetően hálója egyben marad így nem kell attól tartania, hogy egy apró kis lyukon be jusson bármilyen rovar is... Három változata van.

Fix szúnyogháló: A keret anyaga műanyag vagy alumínium. Olcsósága miatt kiválóan alkalmazható azokon a helyeken ahol nem okoz gondot, hogy a balkonon vagy az erkélyen nem lehet kihajolni vagy porrongyot kirázni, ugyan akkor a rovarokat tökéletesen távol tartja.

Mobil szúnyogháló több fajtáját ismerjük, a rendeltetésének megfelelően lehet: Rolós - www.redonynet.com
Az általunk kínált Rolós (mobil) rovarháló rendszerek rendkívül praktikus megoldást kínálnak a rovarok és a nagyobb szennyeződések (pl.: falevelek) bejutása ellen. Segítségével otthona szellőztetése gondtalanná válik, az apró betolakodók nem okoznak többé bosszúságot. A mobil kivitelezésnek köszönhetően alkalmazása rendkívül sokszínű lehet.

Alkalmazási területei lehetnek: a terasz-, bejárati- és erkélyajtók, hagyományos és tetőtéri ablakok, télikertek, üvegházak.

Mobil szúnyogháló: Anyaga teljes egészében alumínium, festése eloxált így kiváló idő álló hosszú éveken át nem kell festeni. Háló anyaga üvegszál erősítésű műanyag. Az ablak keretére teljesen ráfekszik, valamint a lefutó rendszerében szőrzetnek köszönhetően a különböző rovarok nem tudnak a lakásba bejutni.A rolós (Mobil) szúnyogháló ablakra ajánlatos szerelni, amely tökéletesen illeszkedik az ablakkeretbe, előnye, hogy igény esetén a háló visszacsúsztatható a tokjába, így helyet biztosít az ablakon való kihajolásra, illetve a zavartalan kilátásra, valamint a virágok locsolására.

Rugós rolós szúnyogháló ajtó: A rolós ajtó akkor praktikus, ha nincsen hely csapó-, vagy tolóajtó elhelyezésére. Ebben az esetben a háló kerete az ajtókereten kerül rögzítésre, így helyigénye megegyezik az ajtó szélességével.
  Vízszintes mozgatású szúnyogháló ajtó Rolós - www.redonynet.com
Rolós - www.redonynet.com
Kis helyigényű, könnyen kezelhető. Váz szerkezete alumínium. Oldalt pici tokkal. Alap színe a fehér és a barna, de minden RAL színre színterezhető a nyílászárók színéhez igazodva. Hálója üvegszálas, UV bevonattal, halvány szürke színben. Rendkívül esztétikus. Használat után a pici tokban „eltűntethető”. Minőségi szúnyogháló, egy és kétszárnyas ajtókra is kivitelezhető. (szimpla vagy dupla tokos kivitel) Élettartama hosszú. Tökéletes védelem a repülő rovarok ellen.

Pliszé szúnyogháló

Vízszintes vagy függőleges mozgatással működik. A háló harmonikaszerűen csukódik össze, vagy nyílik ki. Tetszőlegesen, bármilyen pozícióban rögzíthető. Előnye a könnyű kezelhetőség. Nagy igénybevételt kibíró konstrukció.
 

Előnyök hosszú sora

A rovarháló keret és tok anyagát tekintve alumíniumból készül. A bogarak és szennyeződések távoltartásáról 100%-ban UV stabil, biztonsági üvegszálas szövetből gyártott háló, valamint kefetömítések gondoskodnak. Az alapáras fehér és barna színeken kívül választható RAL szín alapján az ön igényeinek megfelelő színre festeni a szerke. A mobil rovarháló rendszerek további fontos tulajdonsága a széleskörű beépíthetőség. Az önálló külső tokos kivitel mellett lehetőség van a mobil háló redőnytokba integrálására is. Ennek a szabad variálhatóságnak köszönhetően könnyedén megtalálhatja az Ön házához leginkább illő változatot.

• Kiváló fény és légáteresztő tulajdonságú natúr háló
• Rugós működés
• Láthatatlan beépítés a redőnytokba
• Vezetősínbe húzott speciális kefetömítés a tökéletes zárás érdekében
• Függőleges vagy vízszintes működtethetőség

Tartósság
Termékeink előállítása során nagy hangsúlyt fektetünk a lehető legújabb technológiák és alkatrészek felhasználására. – Az általunk készített mobil rovarhálók 100%-ban rozsdamentes anyagokból (aluminiumból) készülnek. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, mindezek mellett pedig kevés gondozást igényelnek. Ezzel, valamint a precíz munkavégzéssel garantáljuk termékeink korszerűségét és tartósságát.

Szúnyoghálók néha elszakadnak, kifakulnak, tönkre mennek, a keretek elvetemednek, így elvesztik funkciójukat: a rovarok bejutnak a védett területre, és mi szenvedünk tőlük! Micsoda bosszúság! Mi ezeket a problémákat kiküszöböljük!

Hívjon szakembert a probléma megoldásához! Már 12 éve az árnyékolástechnikában dolgozunk szúnyoghálókat szerelünk,gyártunk, ismerjük a legújabb dolgokat. Szakembereink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, az önök kényelme érdekében. Nincs olyan szúnyogháló, amit ne tudnánk megjavítani.

Kérdése van, vagy ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!