Dekoratív roletta árnyékoláshoz

Roletta - www.redonynet.com
Ablaka dísze lehet dekoratív kivitelének köszönhetően. Működése elve,hogy az árnyékoló vászon anyag feltekeredik egy hengerre, melynek működtetése rúgó vagy gyöngylánc segítségével lehetséges. Normál és tetőtéri ablakokra egyaránt ajánljuk. (Velux ablakra is)

Minden általunk szerelt roletta egyedi méretben, az Ön által kiválasztott textilből készül. Az impregnált vászonból készült anyagok a megfelelő kezelésnek köszönhetően színtartóak, semmiféle karbantartást nem igényelne.

Klasszikus hagyományos belső árnyékolás. A technikai fejlődés tökéletesítette ezt a napvédő elemet. Több száz csodálatos textil lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját stílusához legjobban illő rolettát. A tokozott kazettás roletták elrejtik a szerkezetet és mint építészeti elemek jelennek meg. Tetőtéri ablakra sínes kivitelben szereljük. Fényzáró, vagy fényvisszaverő textillel ajánljuk.

Sínes rolettát javasolunk akkor is, ha nem szeretné, hogy oldalt fénycsík jelenjen meg.

Választható textilek:

Optikai szempontból választhatók fényvisszaverő, fényáteresztő vagy fényzáró textilek. Speciális elvárások esetén, vízálló, lángálló vagy speciális bevonatú anyagok állnak rendelkezésre.

Roletta - www.redonynet.com Roletta - www.redonynet.com
A roletta anyaga lehet:
• fényzáró
• fényáteresztő
• fényvisszaverő (alupigmentált)

Nagy textil és színválasztékkal állunk a rendelkezésére. Tetőtéri ablakoknál elsősorban a fényvisszaverő változat alkalmazása a javasolt, ahol a külső alumínium bevonattal ellátott vásznak nagy hő visszaverő képességgel rendelkeznek.

Különböző roletták

Tokozott roletta
A gyöngyroletta tokozott változata. A tengely egy műanyag tokban helyezkedik el, mely felhúzott állapotban a vásznat is eltakarja. Két oldalán öntapadós műanyag vezetősín található, melynek segítségével a roletta „zártrendszerben” működik.

Tetőtéri roletta (keretre szerelt)
Ferdesíkú tetőtéri ablakokra ajánlott. Szerelése az ablak szárnyára történik. Az üvegfelületet teljes egészében eltakarja. Rúgós mozgatású. Kiakasztóval állítható meg akár több helyen is. Ez mindig a felszerelt kiakasztók számától függ.

Vászonroletta termékismertető:
A vászon roletta a betekintés és a nap elleni védekezés klasszikus árnyékolástechnika eszköze. A vászonroletta működési elve egyszerű: a rugós vagy gyöngylánc működtetésű alumínium tengelyre a jobb formatartás és gyűrődésmentesség végett műgyantás impregnálással ellátott textília tekeredik fel.

Roletta színek: Mivel textíliák kiválóan színezhetőek ezért minden lakáshoz és berendezéshez kiválóan passzintható.

Vásároljunk tőlünk minőségi rolettákat, hogy ne kelljen a napfény miatt aggódnia! Roletta - www.redonynet.com

Kérdése van, vagy ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!