Megrendelés menete

1. opció:

Fizetési és megrendelési feltételek:

Felméréskor tételes munkaszerződés írása, 50% előleg kifizetésével a helyszínen készpénzben a fen maradó összeg kiegyenlítése a munka elvégzésekor a helyszínen, készpénzben nettó 300.000.-Ft bruttó: 381.000.-Ft feletti megrendelés esetén 50% az előleg.
 

2. opció:
Fizetési megrendelési feltételek az előleg utalásával

felméréskor tételes munkaszerződés írása, 50% előleg bankszámlánkra történő utalással. a gyártási folyamat megkezdése akkor indul, ha az előleg a számlánkra megérkezett a fenmaradó összeg kiegyenlítése a munka elvégzésekor a helyszínen, készpénzben nettó 300.000.-Ft, bruttó: 381.000.-Ft feletti megrendelés esetén 50% az előleg.
 

3. opció:
Fizetési megrendelési feltételek az előleg utalásával valamint a végösszeg utalásával

Felméréskor tételes munkaszerződés írása, 50% előleg bankszámlánkra történő utalással. a gyártási folyamat megkezdése akkor indul, ha az előleg a számlánkra megérkezett a fen maradó összeg kiegyenlítése utalással amikor jelezzük a legyártott termék elkészülést. a fen maradó összeg beérkezik a bankszámlánkra ezután egyeztetünk Önnel időpontot a munka helyszíni elvégzésére. Bruttó 1,5 millió forint feletti megrendelés esetén a csak a 3. opcióban történő pénzforgalmat tudjuk elfogadni. Köszönjük megértését.
 

Amennyiben már dolgoztunk Önnek kérjük segítse munkánkat.


Fontosnak tartjuk, hogy ne csak az árnyékolástechnikai termékkel legyen elégedett, hanem a szolgáltatással és annak minden részletével is, ezért kérjük írja meg a pozitív vagy negatív véleményét munkánkról, munkatársainkról, hogy minél jobb és minden téren kiemelkedő szolgáltatást tudjunk nyújtani a redőny piacon.
 

Nekünk fontos a véleménye!