Időtálló Reluxa

Alumíniumból

Aliminium reluxa - www.redonynet.com
Svéd OPM gyártmányú alumíniumból, 25-féle színben készül.

Lamellák szélessége 25 vagy 16 mm. Alkalmas lakások irodák árnyékolására. A reluxa szerelhető falra, mennyezetre, két üveg közé vagy az ablakkeretre. A lamellák, elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét.

A reluxa bowdennel, plexipálcával, gyöngylánccal vagy motorral (falikapcsoló, távirányító) mozgatható. A távirányítós kivitelnél a lamella forgatását, leengedését és felhúzását is vezérli. A falikapcsolós kivitelnél csak a leengedést és felhúzást vezérli.

A reluxa maximális szélessége 16 mm kivitelnél 160 cm, 25 mm kivitelnél 200 cm.

A reluxa szerelhető falra, mennyezetre, két üveg közé vagy az ablakkeretre.

A súlyzáras reluxa emelkedés és süllyedés közben automatikusan megáll. A lamellák forgatása plexi pálcával történik. Nagy előnye nem kell az ablakkeretre rögzíteni a forgatópálcát és a zsinórrögzítőt.

A bowdenes működtetésű reluxa fordítása közvetlen a tengelyhez kapcsolódó forgatópálca segítségével történik. Ennél a megoldásnál a forgatópálca és a zsinórrögzítő az ablakkeretre van rögzítve.

A gyöngyláncos reluxa forgatása és felhúzása gyöngylánccal történik.

Aliminium reluxa - www.redonynet.com
 

Fából? V fa reluxa

A fa reluxa trópusi préseltfából készül, melyet kizárólag ipari célokra termesztenek. A fa reluxa lakásába hozza a természetes anyag melegségét. A lamellák, elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét. Szerelhető közvetlenül a nyílászáróra, falra vagy a mennyezetre.

A fa reluxa lamella szélessége 25 vagy 50 mm. A maximális gyártási szélessége 25 mm kivitelnél 145 cm, magassága 300 cm, az 50 mm kivitelnél 240 cm a maximális szélesség.

Különböző színekben kapható, fehér, natúr, zöld, arany, cseresznye, mahagóni, juhar, tiger.

A fa reluxa forgatása és felhúzása, a lamella színével, megegyező zsinórral történik, vagy motoros mozgatással (fali kapcsolóval, távirányítóval.) A távirányítós kivitelnél a lamella forgatását, leengedését és felhúzását is vezérli. A falikapcsolós kivitelnél csak a leengedést és felhúzást vezérli.
Fa reluxa - www.redonynet.com

Kérdése van, vagy ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!