Reális redőnyárak, garantált színvonal!

Függetlenül attól, hogy milyen típusú sötétítési módszert választunk a saját otthonunkhoz, egy biztos: adott esetben az árak igencsak fontos szempontnak számítanak, hiszen mindenki szeretné a lehető leggazdaságosabb módon “megúszni” a nyílászárók sötétítését. Tény azonban, hogy legtöbbször a redőnyárak vizsgálgatása helyett érdemesebb inkább azok minőségét és színvonalát szem előtt tartani, hiszen ha esetenként picit drágább is a kiválasztott típus, az általa garantált biztonság és időtállóság messze kárpótol minket a kifizetett összegért. Tagadhatatlan persze az is, hogy vásárlás előtt érdemes részletesebben is tájékozódni a redőnyárak mércéjével kapcsolatban, hiszen könnyedén megeshet, hogy sokszor nem is a minőséget, hanem inkább a márkanevet fizettetik ki velünk.

Nincs ez így azonban nálunk, a Wilhelm árnyékolástechnikai cégnél, hiszen mi nem csak a mindenkori színvonalat garantáljuk vásárlóinknak, hanem azt ráadásul igazán fogyasztóbarát áron is tesszük elérhetővé. Ezt igazolja többek közt a honlapunkon elérhető nyilvános árlista is, amely aprólékosan taglalja a nálunk megrendelhető redőnyárak pontos részleteit, illetve a minimálisan megrendelhető mennyiségeket és darabszámokat is.

Fontos hangsúlyozni ugyanakkor, hogy ezen összegek csupán tájékoztató jellegűek, hiszen a redőnyök és a hozzájuk tartozó kellékek árai esetenként az euró árfolyama szerint is változhatnak. Éppen ezért ha Ön konkrét információkat szeretne kapni a szükséges mennyiség díjszabásával, egyáltalán a redőnyárak éppen aktuális alakulásával kapcsolatban, akkor mindenképp igényelje személyre szabott árajánlatunkat!

Felhívjuk ugyanakkor tisztes figyelmét arra is, hogy cégünk rendszeresen páratlan akciókkal is kedveskedik vásárlói számára, így jelenleg például 15%-os kedvezményt kínálunk minden nálunk vásárolt műanyag ajtó és ablak esetében. Ráadásul mindez mellett, Budapest területén még ingyenes terepfelméréssel és díjmentes kiszállítással is szimpatikusabbá tesszük az amúgy is kedvező redőnyárakat, így tagadhatatlan, hogy érdemes bennünket választania!