A motoros redőny fajtái

A motoros alumínium redőnyök esetében választható külső tokos, illetve vakolható tokos rendszer. A külső tokos motoros redőny utólagos telepítés eredménye, felszerelését szinte bárhol alkalmazhatjuk. A vakolható tokos elektromos alumínium redőny legnagyobb előnye, hogy a redőny tokját a ház szigetelése elrejti, így esztétikus és rendkívül jó hang és hőszigetelő képesség érhető el vele. A tokok kialakítása esztétikus. A vakolható és külső tokos redőnyök előnye, hogy utólagosan bármilyen extrával felszerelhetők, ezért ezek a redőnytípusok rendkívül praktikusak illetve teljes nyílászáró cseréjekor is visszaépíthetőek az eredeti helyükre. A külső tokos motoros alumínium redőnyt bármikor és szinte bárhová fel lehet szerelni. Minden toktípus esetében lehetőség van motoros alumínium redőnyét szúnyoghálós (kombinált) kivitelben felszerelni. A redőnytokok fajtáján túl pedig vezérlés szempontjából három típust különböztetünk meg: fali kapcsolós, távirányítós illetve WIFI-s vezérlést.

Irányítsa telefonjáról motoros nappellenzőjét - www.redonynet.com

Egyéb Kiegészítők motoros redőnyhöz

A motoros redőny már önmagában is túlmutat hagyományos társaihoz képest, ám számtalan további lehetőséggel lehet még fokozni ennek élményét. A kényelmi kiegészítők tárháza szinte végtelen. Létezik időkapcsoló, fényérzékelő vagy akadályérzékelő kiegészítő is, de elektromos redőnyünk kérhető szúnyoghálóval együtt is! Az okostelefonra telepíthető applikáció segítségével pedig telefonján keresztül (internet eléréssel) irányíthatja, mozgathatja redőnyét távollétében, bárhol legyen a világban. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy elképzeléseit megvalósítsuk!

Feltolásgátlóval ellátott redőnyeink vagyonvédelmi funkciót is betöltenek.

Motoros nappellenző vezérlőpult - www.redonynet.com

Garancia motoros redőnyeinkre

A motoros alumínium redőny élettartama, ahogy korábban már írtuk, hosszú évekre tehető. A garancia a motoros redőny motorának típusától függ, de minimum 5 év. Prémium kategóriás motorok és installációk esetében a garanciális idő akár 8 év is lehet. A motor meghibásodása esetén a garanciális időn belül automatikusan új motorra cseréljük az eszközt. Esetleges motorcsere esetén a garancia idő újból kezdődik az adott alumínium redőny új motorjára.

Helyszíni felmérés, árajánlat készítés díjtalan! Kérjük jelezze ha igényt tart rá!Kérdése van, vagy ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!