Profi Motoros napellenző

A fárasztó kurbli tekerés helyett próbálja ki az elektromos változatban készített árnyékolót! Ennél a változatnál egy távirányítóval vagy a helyiségbe épített kapcsolóval működtetheti a napellenzőt, illetve lehetőség van a teljes automatizálásra is, amikor az időjárástól függően önműködővé tehető a ki- és betekerés: Önnek nem kell többé törődnie az árnyékoló kitekerésével napsütésben, nem kell odafigyelnie a viharos időjárásra.

Az elektromos működtetésű napellenző telepítése:

Vezetékes rendszerű motorizációnál a napellenző motor és a vezérlések között vezeték kiépítésére van szükség.Legtöbb esetben célszerű a lakásban egyébként már használt, vagy tervezett kapcsolócsalád erre alkalmas tagját alkalmazni a napellenző vezérléshez is. Amenyiben még a tervezés stádiumában, vagy a lakás (ház-) felújítása során időben döntenek a motorizált napellenzők telepítéséről, a napellenző motor vezetékeinek kiépítése nem okozhat gondot és ez a költséghatékonyabb megoldás. Ha ilyen mértékű falvéséssel járó munkára már nem nyílik lehetőség, vagy nagyobb komfortra vágynak célszerű rádióvezérlésű napellenző rendszert telepíteni.

Profi motoros nappellenző - www.redonynet.com

Motoros napellenző előnyei:

Kényelmes: egyetlen gombnyomással a napellenzőt ki- vagy beengedheti. Nem kell ezért megzavarnia saját pihenését.

• Biztonságos: elmegy otthonról és kiengedve hagyta a napellenzőt? Hirtelen nagy szél támad? Az okos szélérzékelő automatikusan behúzza az árnyékolót, így megvédve annak szerkezetét a rongálódástól.

• Még több lehetőség: a beépített világítóegység és a hősugárzó lehetőséget ad arra, hogy hűvösebb időben is a teraszon tartózkodjon.

• Intelligens: eső-, fény- és szélérzékelők segítségével minden időjárási viszonyhoz alkalmazkodik napellenzője.

• Elegáns: a különböző színű és vonalvezetésű távirányítók illeszkednek a kül¬önféle stílusú lakásbelsőkhöz.

A napellenző textil:

Az osztrák SATTLER cég a legkiválóbb napellenző alapanyag gyártók egyike. Textiljeit többek között a kitűnő UV szűrő képesség és a speciális impregnálással elért vízlepergető hatás jellemzi. A szakemberek által összeállított, hatalmas szín- és mintaválasztékban a fiatalabb és az idősebb korosztály egyaránt megtalálja az ízlésének megfelelő stílust. A napellenző textilek élettartama hosszú, gondozást nem igényelnek. Kiváló tulajdonságaik miatt javasoljuk beépíteni napellenző textilként e cég termékeit, elsőként.

Megbízható motoros nappellenző - www.redonynet.com


Kérdése van, vagy ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!