Fix keretes szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló - www.redonynet.com
Ahol nem csak a rovarvédelem, hanem a küllem is fontos!

Termékeink fő jellemzője az extrudált alumínium profil keret, a minőségi üvegszálas rovarháló és a minőségi szinterezett felületkikészítés!

Szúnyoghálóinkat üvegszálas hálóval műanyag, vagy alumínium kerettel szállítjuk. Kiválóan alkalmasak csúszó mászó és repülő rovarok ellen. Könnyen gyorsan szerelhetőek. Az üvegszálas háló egyik fő tulajdonsága, hogy nem szakad és nem ég. Az üvegszálaknak köszönhetően hálója egyben marad így nem kell attól tartania, hogy egy apró kis lyukon be jusson bármilyen rovar is... Három változata van.

Fix szúnyogháló: A keret anyaga műanyag vagy alumínium. Olcsósága miatt kiválóan alkalmazható azokon a helyeken ahol nem okoz gondot, hogy a balkonon vagy az erkélyen nem lehet kihajolni vagy porrongyot kirázni, ugyan akkor a rovarokat tökéletesen távol tartja.
 

Alumínium keretes nyíló ajtó

Fix keretes szúnyogháló - www.redonynet.com
Egyszárnyú ajtókra javasolt. A régi, hagyományos szúnyogháló ajtóknak a „legújabbkori” változata. Masszív alumínium keretből készül. A keret elsősorban fehér vagy barna színű, de színterezése is lehetséges a RAL színskála szerint. Kapható renolith fóliázva aranytölgy színben is. Hálója UV stabil, üvegszálas háló. Alig észrevehető, rendkívül esztétikus és hosszú élettartamú.

Ön kutyát, macskát tart lakásában? Aggódik, hogy a szúnyogháló ajtó miatt ezentúl nem fognak tudni ki-bejárkálni? Erre is van megoldásunk: az ajtóba szerelhető kutya-macska háló.
 

Előnyök hosszú sora

A rovarháló keret és tok anyagát tekintve alumíniumból készül. A bogarak és szennyeződések távoltartásáról 100%-ban UV stabil, biztonsági üvegszálas szövetből gyártott háló, valamint kefetömítések gondoskodnak. Az alapáras fehér és barna színeken kívül választható RAL szín alapján az ön igényeinek megfelelő színre festeni a szerke. A mobil rovarháló rendszerek további fontos tulajdonsága a széleskörű beépíthetőség. Az önálló külső tokos kivitel mellett lehetőség van a mobil háló redőnytokba integrálására is. Ennek a szabad variálhatóságnak köszönhetően könnyedén megtalálhatja az Ön házához leginkább illő változatot.

• Kiváló fény és légáteresztő tulajdonságú natúr háló
• Rugós működés
• Láthatatlan beépítés a redőnytokba
• Vezetősínbe húzott speciális kefetömítés a tökéletes zárás érdekében
• Függőleges vagy vízszintes működtethetőség

Tartósság
Termékeink előállítása során nagy hangsúlyt fektetünk a lehető legújabb technológiák és alkatrészek felhasználására. – Az általunk készített mobil rovarhálók 100%-ban rozsdamentes anyagokból (aluminiumból) készülnek. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, mindezek mellett pedig kevés gondozást igényelnek. Ezzel, valamint a precíz munkavégzéssel garantáljuk termékeink korszerűségét és tartósságát.

Szúnyoghálók néha elszakadnak, kifakulnak, tönkre mennek, a keretek elvetemednek, így elvesztik funkciójukat: a rovarok bejutnak a védett területre, és mi szenvedünk tőlük! Micsoda bosszúság! Mi ezeket a problémákat kiküszöböljük!

Hívjon szakembert a probléma megoldásához! Már 12 éve az árnyékolástechnikában dolgozunk szúnyoghálókat szerelünk,gyártunk, ismerjük a legújabb dolgokat. Szakembereink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, az önök kényelme érdekében. Nincs olyan szúnyogháló, amit ne tudnánk megjavítani.

Kérdése van, vagy ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!