Egyedi MDF Beltéri Ajtó

Farostlemez borítású ajtók MDF 1
Számos furnéros ajtó motívuma visszaköszönhet bennük, így látványilag további lehetőségeket biztosít minden érdeklődő számára. Egy olcsóbb kategória az egyedi ajtó gyártásban a furnérozott ajtók jól ismert formáival.

A farostlemez borítású ajtó jellemzői:

Az mdf ajtók alapanyaga az úgynevezett mdf anyag, amely hasonló színében a farostlemezhez, viszont mind anyagában, mind minőségében egy teljesen más anyag. Az mdf sokkal finomabb szerkezetű farostokból és erősebb ragasztó keverékéből áll. Ezáltal egy igen masszív erős anyag, így az mdfjól marható, vágható és festhető ajtógyártási alapanyag. Mdf ajtók élei is viszonylag jó alaktartóak, hasonlóan a fához, ezért az mdf élek festésével sincs probléma. Az mdf ajtókfestése több rétegben történik poliuretán lakkozással. Első lépésben finomra csiszoljuk az mdf ajtó mart, megmunkált részeit, majd egy izoláló réteg kerül a felületre, ami leköti a rostokat és egy kemény, jól csiszolható felületet képez. Az mdf ajtó száradása és csiszolása után, az mdf ajtóalapozása következik, egy fehér színű magas töltőanyaggal rendelkező poliuretán festékkel. A száradás után újból csiszoljuk az mdf ajtó éleit és a felületét, majd a portalanítás után visszük fel a fedőlakk réteget az mdf ajtó felületére. Farostlemez borítású ajtók MDF 2

Ahogy korábban már említettük, a tömör fa ajtók alapanyaga válogatott borovi, illetve lucfenyő, de természetesen kínálatunkból nem hiányozhatnak a lemezelt termékek sem, amelyek keretszerkezete fenyőből készült, míg kétoldallt MDF, farost, illetve idompréselt felülettel ellátva kerülnek ki a gyárból.

Egyedi igényeknek megfelelően választhat

A színek széles skálából választhatóak, így remélhetőleg Ön is meg fogja találni az ízlésének legjobban megfelelőt.Végül az ajtó tokokkal kapcsolatban szeretnénk biztosítani, hogy minden féle faltípusra gondoltunk, így a beépítés igazán nem jelenthet gondot. Kínálatunkban megtalálhatóak az utólag szerelhető, és állítható borítású tokok is.
Farostlemez borítású ajtók MDF 3 Farostlemez borítású ajtók MDF 4

Tiszta eleganciát és magabiztonságot sugall ez az ajtócsalád, amely a legváltozatosabb művészi mótívumokkal választható. Ezek az exluziv, bútorminőségű ajtók a fejlett lakáskultúrát hozzák el othonába illetve irodájába a szivárvány minden színével Igazán magabiztos, elegáns megjelenést áraszt.

Kérdése van, vagy ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!