CPL Beltéri Ajtók

A beltéri ajtók anyaga, formája és színe minden ajtó esetében egyedileg változtatható, ezért szinte kimeríthetetlenek a lehetőségek, hogy megtaláljuk az ízlésünknek legjobban megfelelő beltéri ajtót, de a legjobb minőség érdekében ez pont az ellenkezője. A beltéri ajtók utólag szerelhető kivitelűek ezért az elhelyezésük az építési folyamat legvégén is lehetséges. Az ajtó anyaga általában CLP vagy furnérborítású fa. Mi a CLP boritású ajtókat ajánljuk szakmai szempontból. Természetesen kínálatunkban megtalálja a természetes fából készült beltéri ajtókat.
 

Beltéri Ajtók

Szabvány dekor, CPL, porfestett, fafurnér. Amennyiben kedvező ár-fekvésű ajtót keresel, akkor érdemes dekor vagy CPL felületben gondolkoznod. Ha szeretsz gyönyörködni az apró részletekben

A beltéri ajtók cseréje bármikor lehetséges a könnyű szerkezete miatt. Az általunk forgalmazott beltéri ajtók tokja kifejezetten a panellakások falaihoz van kitalálva, de semmi akadálya nincs egy új építésű családi házban való beépítéséhez . A tok a falazat belső élére teljes mértékben eltakarja. Így a belső falsíkon Ön nem lát mást csak azt , hogy az ajtótok szinte beleolvad a falba (feltéve, ha a válaszfal vagy fő fal egyenes és függőbe van) A legfontosabb az utólag szerelhető beltéri ajtók esetében a megfelelő nyílásméret kialakítása. Az általunk forgalmazott beltéri ajtók magyar szabvány szerinti méretekben készülnek. Ez ugyan nem jelenti azt, hogy a szabványnak megfelelő nyílás van kialakítva, ezért mindenképpen muszáj egy felmérést elvégezni a megrendelés előtt. klasszikus beltéri ajtó 1

Classic beltéri ajtó fajták:

Napjainkban beltéri ajtóink sajátos kiegészítőjévé váltak otthonainknak, nem csupán egy része az épület szerkezetének, mint régebben volt. Az utólag szerelhető tok előnyeinek köszönhetően az ajtó beszerelése az utolsó munkafázisok során kerül a helyére. A CPL fóliával felületkezelt ajtók gyártásánál karc-hő és vegyszerálló melamin akril laminált lemezt készítünk, amit magas hőmérsékleten egy 5 mm vastag impregnált faerezetes papírmintás HDF-re préselünk rá. Szintén ezt a magas szilárdságú lemezt használjuk az ajtólap valamint az ajtó tokjának elkészítésénél. Az ajtólap élére és a tokra papír alapú lakkozott fóliát impregnálunk. Az ajtólap belsejét papírrács betéttel, esetleg tömör könnyített faforgács betéttel látjuk el. CPL ajtóink ajtólap nélkül is rendelhetőek. Ilyenkor egy átjáró tok kerül legyártásra a pánt a zárfogadó és a gumitömítés ebben az esetben nem tartozékai az ajtónak.

CPL tele beltéri
Tele kivitelben a CPL ajtók 2 féle mintázattal készülnek. A lap lehet vízszintes és függőleges mintázatú. Egyéni stílusunk és fantáziánk szerint az ajtólap és a tok készülhet különböző szálirányú mintázattal, illetve színnel is.

CPL rátétléces beltéri ajtó
Az ajtólapok sík felülete úgynevezett rátétlécekkel megtörhető, díszíthető, ezek a lécek nem érnek ki teljesen az ajtólap széléig, mert akkor akadályozná az ajtót a szabad mozgásában. Ezzel a dekoráló elemmel a mai modern ember igényének megfelelő formavilágot lehet kialakítani. A rátétlécek készülhetnek azonos, ill. eltérő színvilágú anyagokból is.

CPL edzett üveges ajtó
Azoknak, akik szeretik és igénylik, hogy otthonuk világos legyen ajánljuk CPL edzett üveges ajtóinkat amiben egy 8 mm vastag edzett biztonsági üveg található. Ezek az ajtólap egész felületét képezhetik az üveg frízzel való összefogatásának köszönhetően. Az üvegkombinációk tárháza széles körű az Önök igényeihez alakítjuk azt. A laminált tokszerkezetbe speciális rozsdamentes vasalattal készítünk igény szerint teli edzett üveges ajtókat. Üvegfelületeink savmart, katedrál , de kérhető átlátszó kivitelben is. Ezen üvegek a lehetőségek tárháza szerint mintázhatóak.
 

Műszaki jellemzők:


A beltéri ajtók anyaga: Az ajtó lapok fa szerkezetre szerelt CPL borítású forgácslapból készülnek papírács betéttel. Fóliázottan, pácolva illetve natúr kivitelben kaphatóak.
Nagyon könnyen kezelhető.

Tok típus:

A tok épp olyan fontos szerepet tőlt be az ajtóknál, mint az ékszereknél a drágakő foglalata. Ezért helyeztünk nagy hangsúlyt arra, hogy a magas szintű technológia és a design összefonodó egységet alkosson. Győzödjön meg róla személyesen bemutatótermünkben.

Lapszerkezet:

Az ajtó belső felépítése határozza meg, hogy milyen szerepet szánunk neki.
Alapesetben a papírrács betétes kivitel tökéletesen elegendő az ajtólap időtálló felépítéséhez.
Amennyiben mégis egy igazán masszív ajtót szeretne a lakásába, akkor a tömör faforgács szerkezetű ajtót ajánljuk.
klasszikus beltéri ajtó 2
Classic klaszikus ajtók fajtái:
 

Normál pallótokos ajtók

Az ajtók beépítése falazással együtt is történhet, de utólagosan is beépíthető az előre kialakított nyílásba. A szerkezet megvédésére, megóvása érdekében az utólagos beépítést javasoljuk. Ebben az esetben fontos, hogy a névleges méreteknek megfelelően a felnyílás szabadon maradjon, és biztosítani kell kétoldalt valamint felül az 1 cm-es elhelyezési köz meglétét. A termékeket beépítés előtt minimum egyszeri felületkezeléssel (festés vagy lazúros beeresztés) kell ellátni.

• A beépített nyílászárót a következő minőséget csökkentő hatástól meg kell óvni:
• Építési technológiától függően szennyeződéstől, elszíneződéstől,
• Építési és egyéb nedvességtől,
• Mechanikai sérülésektől,
• Rendellenes működéstől

klasszikus beltéri ajtó 3
 

Faerezet nyomott mintás Classic belső ajtók

Műszaki tartalom:

• 40 mm vastag falcolt szerkezet, papírrács betéttel, fehér alapmázolt faerezetes, mintanyomott frontlemez borítással
• 12 cm vastag natúr hossztoldott lucfenyő pallótok
• keményfa küszöb
• 55-ös Elzett típusú bevéső zár
• 2 db rögzített sarokpánt
• eloxált kilincs és cím
• fóliában szállítva
• szabvány szerinti méretekben (75x210; 90x210; 100x210, 140x210)
• egyedi méret elkészítését is vállaljuk
• egyes modellek raktárról
• üvegezés többféle üvegtípusokból

Kérdése van, vagy ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!