Céltudatos lakáskiegészítő alumínium redőny formájában!

Ha éppen aktuális a lakásfelújítás, vagy már el is készült vele, akkor mindenképp érdemes fontolóra venni a redőnyök felszerelhetőségének opcióját, mivel rengeteg előnnyel járnak ezek a praktikus kiegészítők mind télen, mind nyáron!

Az alumínium redőnyök egyre elterjedtebbek hazánkban, ahogy egyre többen ismerik meg a bennük rejlő lehetőségeket. A redőnyöket főként azért szerezzük be, hogy leárnyékoljuk a lakást az ideális alvási körülmények érdekében, vagy éppen nap közben azért, hogy kevésbé melegedjen a lakás.

Tudta, hogy a nálunk kapható alumínium redőnyléc hőszigetelt habbal van kitöltve, így télen 15-20 %-al is csökkentheti fűtésszámláját műanyag ablakok esetében? Szerencsére a hőháztartás a modern nyílászáróknak köszönhetően már eleve jó a legtöbb lakásban, azonban a műanyag redőnnyel és biztonsági redőny-el Ön is tovább csökkentheti költségeit, valamint növelheti lakásának védelmét!Nyáron a hőszigetelő lécek rendkívül jól visszafogják a hőt, tehát lehet, hogy még légkondira sem lesz szükség! A nálunk kapható minőségi alumínium redőnyökkel akár 10 fokkal is csökkentheti otthona hőmérsékletét a nagy kánikulák idején. Termékeink nagy része elérhető motoros kivitelben is, így teljesen automatizált redőnyrendszert hozhat létre egy kisebb beruházással, amely a fűtési költségeken idővel meg is fog térülni!

Tény, hogy az alumínium redőny a legnépszerűbb kültéri árnyékoló, de nem lehet eléggé kiemelni, hogy milyen nagyszerű hosszú távú értéknövelő beruházásról van szó költségcsökkentő, valamint biztonsági szerepe által! Bizony, az alumínium redőnyök között már biztonsági redőnyök is kaphatók, melyek megóvják az igen drága ablaküvegeket az erős behatásoktól. Minden nyár bebizonyítja, hogy egyik pillanatról a másikra jöhet egy hatalmas vihar, melyben fák dőlhetnek ki, ami a ház legvédtelenebb részeit, az üvegfelületeket sem fogja megkímélni sajnos. A masszív felépítésű biztonsági redőny ilyenkor hihetetlenül jó szolgálatot tesz! Ha Ön is minőségi alumínium redőnyöket keres verhetetlen árak mellett, akkor nálunk jó helyen jár! Ismerje meg termékeinket még ma!