Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

A rolós szúnyogháló előnyei

A rolós szúnyogháló nem csak a nevében jelzett rovarokat képes házon kívül tartani, de a levegőben szálló, nagyobb szennyeződéseknek is megálljt parancsol, mint például szőrszálak, tollak, falevelek stb. A kis helyre is felszerelhető, könnyedén kezelhető mozgatható variáns előnye, hogy az év, szúnyogoktól mentes időszakában néhány mozdulattal eltüntethető.

A rolós szúnyogháló szerkezete többnyire alumíniumból készül, az acélrugó kivételével. A leggyakrabban választott típus a hagyományos, fentről lefelé mozgatható verzió. A vízszintesen irányítható rolós szúnyogháló ajtóra lett kifejlesztve. Az üvegszálas háló nagy biztonságot, kényelmet, és komfortot teremt, ráadásul az élettartam tekintetében is pozitív számokkal kecsegtet.

A rolós szúnyogháló ajtókra alumínium tokkal készül, melyet az érintett nyílászárók tokjára kell rögzíteni. A vezetősínek között futó háló vízszintes irányban mozgatható. Ebből a típusból egy- illetve kétszárnyas variáns is elérhető, annak megfelelően, hogy önnek milyen igényei vannak, milyen ajtókkal rendelkezik, melyek a pontos fizikai paraméterek, amikhez alkalmazkodnia kell a rolós szúnyoghálónak.

Abban biztos lehet, hogy egy ilyen praktikus, és nem utolsó sorban esztétikus kiegészítővel maximális védelmet garantálhat a betolakodó vérszívókkal szemben. A mai modellek kétséget kizáróan joggal nevezhetőek megjelenésükben is szemrevaló daraboknak. A trendek ugyanis egyértelműen abba az irányba mutattak, s mutatnak jelenleg is, hogy a rolós szúnyogháló, mint fontos része otthonának alkalmazkodjon környezetéhez, nem kitűnve belőle, hanem inkább beleolvadva. Az innovatív kivitelezők ezen felül olyan megoldásokat is kínálnak, melyek már az exkluzív kategóriába tartoznak elegáns, kreatív, megdöbbentő formaviláguk miatt.

A rolós szúnyogháló ajtóra szerelése után nem igényel különösebb karbantartást, ami tovább növeli komfort érzetét. Ritka esetben az alsó vezetősínt érdemes kiporszívóznia, hogy a beleült por, kosz ne akadályozza a roló működését, mozgatását.

Ha tetőtéri ferde ablakára szeretne rolós szúnyoghálót, akkor ez az ötlete is megvalósítható, az önálló kivitelnek köszönhetően, mely a belső falsíkra szerelve, egyszerűen, függőleges irányban működtethető.

Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon