Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Korszerűsítés, műanyag nyílászárók beépítésével!

A műanyag nyílászárók pozitívumait nehéz felsorolni úgy, hogy egy lényeges elem se maradjon ki, hiszen megannyi előnnyel gazdagíthatja életét, ha a műanyag nyílászárók beépítése mellett dönt.

Egyetlen hátránya ezeknek a termékeknek, hogy esztétikum tekintetében nem tudják megnyerni a versenyt a fa alapanyagú darabokkal szemben. Alapvetően ez az állítás igaz, de egyrészt roppant szubjektív, mert minden ízlés kérdése, így könnyedén lehet, hogy önnek a műanyag keltette stílus sokkal inkább közel áll a szívéhez, mint a fa alapanyag kínálta jellemvonások.

Másrészt az innovatív technológiák célkeresztbe helyezték a termékek csinosítását, aminek köszönhetően határozottan modern, ízléses, szemrevaló típusok születnek. A választék tehát hatalmas, garantálható, hogy megtalálja azt a kialakítást, ami otthonába leginkább passzol.

A műanyag nyílászárók ára talán a legvonzóbb, figyelembe véve azokat a pozitívumokat, melyeket az olcsóságuk mellett kínálnak. A könnyű tisztíthatóság nem egy utolsó szempont. Kezelésükhöz nincs szükség semmilyen különleges tisztító- vagy ápolószerre.

Mivel nem szívják magukba a vizet, ezért egy pillanatig sem kell tartania attól, hogy idő előtt elhasználódnak, vagyis a műanyag nyílászárók tartós megoldást jelentenek ablakai, ajtói korszerűsítésében. Az erős napsugárzás sem tehet kárt bennük, azaz a színük erősségét, árnyalatát is évtizedeken át képesek megőrizni, eredeti formájukban.

A műanyag nyílászárók beépítése során különböző minták közül választhat, azaz a megjelenésüket teljes mértékben testre szabhatja. Csak ízlése, és természetesen otthonának paraméterei befolyásolhatják végleges döntését.

A gyártók magas minőséget kínálnak, minden termék esetében. A műanyag nyílászáró ára azért olyan hihetetlenül kedvező, mert a PVC előállítása lényegesen olcsóbb folyamat, mint a fa kitermelése, megmunkálása.

A műanyag nyílászáró hermetikusan zár, amivel növeli biztonság, és komfort érzetét. Az a pozitívuma is előnyös, hogy nem érintik érzékenyen az időjárási viszontagságok, ami mondjuk egy fa ablak, és jégeső összefüggésében nem mondható el. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon