Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Motoros redőny szerelés szakszerűen

A motoros redőny szerelés magas szintű szaktudást és tapasztalatot igényel.

Ennek megfelelően olyan szakembert érdemes megbízni a munkával, aki a referenciáival már bizonyságot tett arról, hogy képes a megbízható, precíz munkavégzésre.

Sajnos még mindig sokan vannak, akik a probléma felmerülése esetén házilag próbálják meg “összebarkácsolni” a redőnyt. Amennyiben valaki igényes, jól működő megoldásban gondolkodik, akkor egyértelműen hozzáértő szakembert kell megbíznia a telepítéssel és a javítási munkával egyaránt.

A motoros redőny összeszerelése 

A motoros redőny szerelés alapvetően két részből áll: az összeszerelésből és a felszerelésből, de idesorolhatjuk a javítási feladatok elvégzését is. Az összeszerelés során a szakemberek beépítik a redőny fémhengerébe az elektromos motort. Ez a fali kapcsolóval és a távirányítóval vezérelhető rendszerek esetében is ugyanúgy zajlik. A motor jellemzően a fémhenger belsejébe kerül beépítésre, de az nem növeli meg a redőnytok méretét. Ez a megoldás nagy szerepet játszik a redőnyök esztétikai megjelenésében, ráadásul lehetővé teszi a kisebb falmélyedésbe történő telepítést. 

 

A motoros redőny felszerelése 

A motoros redőny szerelés következő lépése a felszerelés. A munka hasonlóan történik, mint a manuálisan mozgatható modellek esetében. Csak annyiban tér el a szerelés, hogy nem a gurtnit, hanem az elektromos kábelt kell bevezetni a lakásba. A redőny felszerelését követően már csak az alsó és felső végállások pontos beállítása van hátra. Ezt jellemzően egy erre a célra kifejlesztett próbakábel segítségével végzik el a szakemberek.  

 

A motoros redőny javítása 

A minőségi kialakítással rendelkező motoros redőnyök megbízható működésre vannak tervezve. Többek között az is ezt bizonyítja, hogy a telepítéshez általában 5 év garancia jár. Sajnálatos módon, ezek az árnyékolástechnikai rendszerek sem örökéletűek. Az 5 éves időtartam után előfordulhat, hogy a rendszer működésében hiba lép fel. Ilyenkor a redőny javításhoz ismét szakember segítségét kell kérni, aki vállalja a gyors és persze szakszerű redőny szerelést. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon