Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Mit tud a smart home redőny?

A smart home redőny igen kedvelt alternatíva azoknak, akik egy kényelmesen használható, innovatív árnyékolástechnikai rendszert szeretnének kiépíteni az otthonukban, az irodájukban. Ma már rengeteg lehetőség áll rendelkezésre.

A különböző jellemzőkkel, műszaki paraméterekkel rendelkező redőnyök gazdag választékban állnak rendelkezésre. Ez hatalmas előny, hiszen nem kell beérnünk kevesebbel. Pontosan olyan árnyékolástechnikai eszközöket használhatunk a mindennapokban, amelyek maximálisan kielégítik az igényeinket. A kínálatban azonban hamar el lehet veszi, ha valakinek nincs konkrét elképzelése vagy nem tudja, hogy egyáltalán milyen lehetőségek közül választhat.

Mi az a smart home redőny?

Ma már szinte minden készüléknek van okos változata. Miért pont a redőnyöknek ne lenne?

Ez volt az a gondolat, ami elvezetett a smart home redőny megszületéséhez. Ha szeretnénk leegyszerűsíteni a dolgot, akkor azt mondhatnánk, hogy ezek olyan elektromos rendszerek, amelyekbe bele van építve egy mini operációs rendszer. Ennek köszönhetően bármilyen beállítást elvégezhetünk, amiket aztán a redőnyök követni fognak. Például, ha azt szeretnénk, hogy minden reggel pontban 6 órakor felemelkedjenek, akkor ez így fog történni. Vannak olyan változatok, amelyek esetében még programozásra sincs szükség, mert automatikusan érzékelik a napfelkeltét, illetve a napnyugtát és ahhoz igazodva működnek. A smart home redőny lehetőséget ad a szimuláció létrehozására is. Ez elsősorban akkor tesz jó szolgálatot, amikor több napon keresztül házon kívül vagyunk. Ha a redőnyöket távolról vezérelve felhúzzuk reggel, este pedig leengedjük, akkor azt az érzetet keltjük vele, mintha a lakásban tartózkodnánk.

Mennyibe kerül a smart home redőny?
Az okos redőnyök létjogosultságát nehezen lehet megkérdőjelezni.

Sokakban viszont felmerül az égető kérdés, hogy mennyi pénzt kell egy ilyen megoldásra kifizetni? Ez teljesen érthető, hiszen mindannyian hosszútávon gondolkodunk és a pénzükért cserébe valódi értéket szeretnénk kapni. A válasz azonban nem ilyen egyszerű, ugyanis nemcsak a smart home redőny árak határozzák meg a végösszeget, hanem a beszerelés költségei is. Amennyiben kíváncsi a pontos kalkulációra, kérjen tőlünk árajánlatot! Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon