MINŐSÉGI SZÚNYOGHÁLÓK OTTHONA NYUGALMÁÉRT

Minőségi rovarhálók
Mi a legjobb abban, amikor egy szúnyogháló ajtóra szerelve védi otthonát?

A nyugalom!  Nem kell többé hallania azt a nyugtalanító hangot, ami sötétben, elalvás előtt az őrületbe kergeti az embert. Tudja, azt az idegtépő zúgást, ami valahogy így szól: zzzzzzzzzzzzzz… Ha egyetlen szúnyog is betévedt valaha éjjel a hálószobájába, akkor tisztában van vele, hogy mire gondolunk. Szerencsére létezik gyors és hatékony megoldás arra, hogy kizárjon minden csúszó-mászó rovart és repülő bogarat otthonából.

Döntsön a minőség mellett!


A rovarvédelem eszközei ma már lehetnek egyszerre praktikusak, megbízhatóak és esztétikusak. Pontosan ilyen termékeket talál a redőnynet.com weboldalán. A szúnyogháló ajtóra és ablakra is applikálható szinterezett felülete minőségi üvegszálas rovarhálóból készül. Mindezt modern műanyag kerettel, vagy extrudált alumínium profil kerettel is választhatja igényeinek megfelelően. Egy ilyen rendszer nemcsak ízléses megjelenésű, de hosszú távú védelmet garantál. A kevésbé tartós szúnyoghálók könnyen megsérülnek, elszakadnak vagy a napsütés hatására kifakulnak, meglazulnak és rosszabb esetben a keretük és elvetemedik. Az így keletkezett hasadékokon a rovarok könnyen utat találnak otthonába és ismét egy csípésekkel, zavaró zümmögéssel és egyéb kellemetlenséggel teli időszak következik! Ne hagyja magát!

Szúnyogok kizárva!


A biztonsági üvegszálas szövetből gyártott háló és a rozsdamentes alumíniumból készült keret egy tökéletes kombináció. Egy ilyen szerkezetű szúnyogháló határozottan kívül tartja a rovarokat. Az üvegszálas háló legfőbb előnye, hogy rendkívül tartós, nem szakad el és ellenáll a napsütésnek és UV-sugárzásnak. Ráadásul otthona hangulatának megfelelően kiválaszthatja a megfelelő színt a RAL skála alapján. Érdemes átnéznie a kínálatot, hiszen a fix keretes szúnyogháló mellett elérhető többek között a rolós mobil rovarháló, de találhat vízszintesen mozgatható modellt és pliszé szúnyoghálót is. Számoljon le végleg a rovarokkal otthonában!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.