Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Megbízható Redőnyös Szakemberre Van Szüksége?

Amennyiben tapasztalt és minőségi termékekkel dolgozó redőnyös szakember után böngészik az interneten, akkor a legjobb helyen jár! A Wilhelm Árnyékolástechnika 2001. óta áll a lakosság és a viszonteladói partnerek rendelkezésére.

Miben lehet egy jó redőnyös az Ön segítségére?

Redőny szerelés

Ha redőnyt szeretne szereltetni otthonába, vagy irodájába akkor számos alternatíva közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

A kínálatunkban megtalálható, prémium minőségű, alumínium biztonsági redőnyök mellett, a több színben kapható műanyag redőnyök is népszerűek az érdeklődők körében. Az általunk forgalmazott redőnyök külső-, vakolható-, vagy ráépített tokkal is elérhetőek.

Ha szeretné életét minél kényelmesebbé varázsolni, akkor lehetősége van a redőnyt további extrákkal is felszerelni: például szúnyoghálóval, illetve motorral.

Ha a választásban nem biztos, vegye fel velünk a kapcsolatot és redőnyös kollegáink segítenek Önnek!

Budapest területén ingyenes helyszíni felmérést és szaktanácsadást biztosítunk Önnek. Emellett Budakeszin található bemutatótermünkben is állunk szíves rendelkezésére.

Ha kérdése van, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, azt nagyon egyszerűen megteheti a holnapunkon keresztül, ide kattintva a Kapcsolat menüpontban, vagy hívhat minket telefonon is a hét minden napján 08-19 óráig a +36 30 313 0470-es számon.

Redőny javítás

Amennyiben redőnye meghibásodott, és gyors segítségre van szüksége, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk!

Legyen szó bármilyen redőnyről, bármilyen problémáról, mi biztosan tudunk Önnek segíteni! Nem kell mást tennie, mint felvenni velünk a kapcsolatot a fent említett elérhetőségek valamelyikén.

Ezt követően egy telefonbeszélgetés alkalmával felmérjük a meghibásodás nagyságát, majd profi redőnyös szerelő gárdánk felkészülten megérkezik otthonába és elhárítja a problémát.

Akkor sem kell aggódnia, ha esetleg egy alkatrész ment tönkre: nálunk minden létező alkatrész fellelhető, így Önnek nem kell hetekig várnia a munka befejezésére.

Megbízható és igényesen dolgozó redőnyös csapatunkban nem fog csalódni!

Célunk, hogy ügyfeleink számára kiemelkedő szolgáltatást nyújtsunk, kedvező áron az árnyékolástechnika minden területén!

Legyen szó redőny szerelésről, beépítésről vagy javításról: Ránk számíthat!

Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 -es telefonszámon