Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Elektromos redőny ár igényektől függően

Bár a manuálisan működtethető árnyékolók sok bosszúságot okoztak, a mai modern, motoros változatok már olyan előnyökkel bírnak, amelyekkel semmilyen más megoldás nem tudja felvenni a versenyt.

Ha annak idején azért vált meg a redőnyöktől, mert nehezen lehetett bánni velük, hangosan voltak és nem túl esztétikusak, akkor most érdemes újra megfontolni ezek telepítését, természetesen egy korszerűbb változatban. Az elektromos redőny ár már egészen elérhető árkategóriába tartozik, így nem kell az anyagiak miatt sem aggódnia. Ugyanakkor olyan nagyszerű rendszert kaphat cserébe, ami nemcsak a reggeli, bántó napfény és az éjszakai autó lámpáktól védi meg, hanem a nappali tűző napsütéstől, a széltől, a téli fagyoktól és akár a betörőktől is.

Ezt figyelembe véve pedig, az elektromos redőny ár még kedvezőbbnek tűnik, hiszen egyszerre kaphat cserébe árnyékolót, egy szigetelő réteget a nyílászárókra és egy plusz biztonsági rendszert. Gondolja hát meg, hogy mit adna Önnek az elektromos redőny ár kifizetése, és amennyiben pozitív irányba billen a mérleg, akkor webáruházunk és munkatársaink állnak a rendelkezésére, minden árnyékoláshoz fűződő kéréssel és kérdéssel kapcsolatban.

Azt azonban tudnia kell, hogy az elektromos redőny ár változó lehet aszerint, hogy mik az igényei és mit vár el a jövendőbeli árnyékoló rendszerétől. A külső tokos, illetve a vakolható tokos redőny esetében természetesen eltérőek a díjak, valamint az is jelentősen befolyásolja az elektromos redőny ár alakulását, hogy milyen vezérlést szeretne hozzá. A legolcsóbb megoldás a fali kapcsolós, de ha már motoros redőnyről van szó, akkor ez nem túl kényelmes opció.

Ha már nem mechanikusan kell működtetni, akkor érdemes legalább távirányítós változatot választani, hogy az ágyból vagy a lakás más pontjaiból is lehessen szabályozni. Azonban még előnyösebb a WIFI-s vezérlés, amely révén, távol az otthonától is küldhet parancsot a lamelláknak. Ez utóbbi alternatíva jár a legmagasabb elektromos redőny árral, de cserébe ez nyújtja a legtöbbet. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon