Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Dekorfólia ajtóra? Ismerje meg a dekorfóliás beltéri ajtókat

A dekorfóliás ajtók a kedvező árfekvésű beltéri ajtók családjába tartoznak, melyek tökéletesen megállják a helyüket panellakásokban vagy családi házakban, mivel jelenleg csak a magyar szabványoknak megfelelő méretekben gyártják őket.

Letisztult, elegáns stílusuk tökéletesen visszaadják az élethű fa szerkezetét, melyek emiatt igazán hangulatos atmoszférát tudnak varázsolni a legapróbb helyiségből is.

Köszönhetően a különféle fa hatásoknak, jelenleg többféle mintázatú dekorfóliás ajtó közül tudnak válogatni Kedves Látogatóink, hiszen rendelkezünk többek között dió, juhar, bükk, calvados és fehér színű modellekkel is, melyek mind különféle hangulatot tudnak varázsolni az Ön otthonába.

A dekorfóliás beltéri ajtó előnyei
– A többi ajtóhoz képest alacsonyabb árfekvéssel rendelkeznek.
– A tokban lévő gumitömítésnek köszönhetően halkan záródnak.
– A magyar szabványok miatt panellakásokban, illetve családi házakban tökéletes szolgálatot tudnak tenni.

A dekorfóliás ajtók hátrányai
– Az ajtók belső része kizárólag papírrács betétes lehet.
– Vízszintesen nem állhat a faerezet mintázata, csak függőleges irányban alakítható ki.
– Jelenleg kizárólag a magyar szabvány méreteiben érhetőek el.
– Emiatt korlátozott színben és stílusban kaphatóak.
– Kevésbé kopásállóak, mint például a CPL típusú beltéri ajtók.

A dekorfólia ajtóra főként a magánszemélyek körében a legnépszerűbb, hiszen a szabványos kialakításnak köszönhetően könnyedén beszerelhető, illetve nagyon kedvező ár-érték aránnyal rendelkezik. Emiatt ezeket az ajtókat főként a családi házakba vagy panellakásokba ajánljuk, hiszen könnyű súlyuk, dekoratív kialakításuk, illetve kedvező áruk miatt nagyon kedveltek ezek a típusú dekorfóliás ajtók ezen ügyfeleink körében.

Amennyiben nem biztos, hogy az Ön otthonába melyik típusú beltéri ajtó a legmegfelelőbb, kérdezzen bátran szakértőinktől, akik szívesen segítenek Önnek egy helyszíni felmérés során abban, hogy sikeresen ki tudják Önnek választani az otthonába legjobban illő, illetve az Ön igényeinek legmegfelelőbb típusú dekorfóliás beltéri ajtót.” Kérdése van ? Hívjon minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon