Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Az automata redőny vezérlése több módon is lehetséges

A redőnyök nagy jelentőséggel bírnak lakásunk, házunk szigetelésében, akár a hőre, akár a hangra gondolunk, és az alapvető természetesen a fény kinn tartása, ahogy a kíváncsi szemeké is.

Az automata redőny fantasztikus megoldás a modern árnyékolástechnikában. Maga a redőny felépítése, anyagai is változtak, hogy még hatékonyabban vegyen rész otthonunk szigetelésében is.

Manapság már erősebb anyagokból készülnek, alumínium redőnyről is beszélhetünk, amely még házunk védelmében is szerepet játszhat. Bármelyik verzió lehet automata redőny. Az moderneket természetesen könnyebb automatizálni, mivel a mozgásuk stabilabb, gördülékenyebb.

Milyen jó érzés is lehet, hogy ha megpillantjuk az első reggeli napsugarakat, de még nem szeretnénk felkelni, csak megnyomunk egy gombot, és máris újra sötét lesz.

Ez a technológia luxusnak tűnhet, hiszen korábban csak filmekben láthattunk ilyet vidékünkön, de egy ideje már elérhető mindenkinek az automata redőny. Többféle is ismeretes ezek közül, amely különbségek az irányítás módjában keresendők.

A kézi változathoz képest nagy könnyebbség, ha beszereltetünk egy automata redőnyt, amelynek fali kapcsolója van. Nem kell fizikai erőt kifejtenünk a használatához, viszont kényelmi szempontból nem a legmagasabb kategória.

Ha tényleg vágyunk arra, hogy pihenés közben, alvás közben a zavaró napsütést vagy a bevilágító utcai lámpát ki tudjuk zárni, és ehhez meg se kelljen mozdulnunk, akkor mindenképpen a távirányítós automata redőnyt válasszuk.

Ám, mint a televízió nézése esetén, itt is fontos, hogy a távkapcsoló mindenképpen a közelünkben legyen, és bosszankodhatunk, ha nem találjuk. Az automata redőny irányításának legmodernebb módja mi is lehetne más, mint a WIFI hálózaton keresztüli vezérlés.  Ez pedig azt jelenti, hogy nem csak otthonunkban tartózkodva, hanem bárhonnan meg tudjuk oldani a roló mozgatását.

Kellemes megoldás, hiszen amellett, hogy nem kell fénytelenségben hagyni növényeinket nap közben, este le tudjuk engedni a redőnyt, védve ezzel a lakást az illetéktelen behatolóktól. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon