Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Az automata redőny előnyeiről

Az automata redőny az árnyékolástechnika egyik innovatív megoldása, ami bárki számára elérhető.

Vannak, akik még a mai napig úgy gondolják, hogy ez az alternatíva túlságosan drága ahhoz, hogy beszerezhető, beszereltethető legyen. A valóság, azonban ennél sokkal árnyaltabb, és természetesen kedvezőbb.
Az minden kétséget kizáróan igaz, hogy a motorizált árnyékolás az elérhető szolgáltatások közül az egyik legrangosabb.

De ez abszolút nem egyenlő azzal, hogy megfizethetetlen, elérhetetlen. Sőt. Éppen a technológiai újítások gyors üteme a garancia arra, hogy az egykor világhírnek számító variánsok, ma már kéznyújtásnyi távolságba kerültek.
Az automatizálás egyik leginkább kézenfekvő pozitívuma a kényelem, ez magától értetődik. Azzal, hogy nem kell manuálisan, egyesével le, és felhúzni a redőnyeit rengeteg időt, és energiát spórolhat meg. Egyetlen gombnyomás elegendő ahhoz, hogy a kívánt pozícióba állítsa árnyékolóit különösebb erőfeszítés, vagy időfecsérlés nélkül.

A programozhatóság egy hihetetlenül trükkös szolgáltatás, aminek az előnyeivel feltétlenül érdemes élnie. Itt ugyanis nemcsak arról van szó, hogy reggel, és este, időpont szerint, az ön beavatkozása nélkül, a beállított paramétereknek megfelelően megmozdulnak a redőnyei. Ez csupán az egyik pozitívum. Ám a másik, hogy ezt a rendszerességet megtarthatja akkor is, amikor elutazik, nyaralni, vagy éppen kirándulni megy.

Hogy ez miért fontos? Az, hogy kívülről úgy néz ki, mintha otthon tartózkodna a biztonság érdekében prioritás. A mozgó redőnyök ugyanis azt a látszatot keltik, hogy lakása, háza nem üres, így a hívatlan vendégek nem fognak késztetést érezni arra, hogy betévedjenek személyes közegébe.

Az automata redőny további pozitívumairól

A feltolásgátlóval ellátott szerkezet szó szerint felfeszíthetetlen, ami növelheti komfortérzetét.
Az elegáns megjelenés sem egy utolsó szempont, ezért érdemes megemlítenünk. A redőnyök kialakítása azon túl, hogy roppant stramm, strapabíró, bizony igazán szemrevaló. Felejtse el az egykori, hangulatot rontó tákolmányokat, és ismerkedjen meg az árnyékolók kínálta dizájnnal!
Mindennek tetejében, bónuszként az automata redőny alkalmazásával rengeteget spórolhat, hiszen télen bent tarthatja a meleget, míg nyáron megőrizheti a becsempészett hűvös fuvallatokat. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon