Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Az alumínium keretes szúnyogháló előnyei

Különösen a vidéki háztartásoknál, családi otthonoknál rendkívül fontos, hogy a rovarok feléledésekor megfelelően védekezzünk a házba való bejutásuk ellen.

Nincs ez másként természetesen a város panellakások esetében is, s bár az urbánus környezetben már gyakorta alkalmaznak szakszerű rovarirtást, tény, hogy ezek a kis élőlények mégis nagy bosszúságokat tudnak okozni – gondoljunk csak a kellemetlen szúnyogcsípésekre, vagy éppen a mindent elözönlő légyáradatra. Éppen ezért igen fontos, hogy szükség esetén olyan megbízható és időtálló megoldással vértezzük fel lakásunkat, mint például az általunk forgalmazott alumínium keretes szúnyogháló, amely nem csak a fix és szilárd kerete miatt, hanem a háló hatékonysága okán is szakszerű védekezést jelenthet a melegebb hónapok során.

Tagadhatatlan ugyanis, hogy a készletünkben elérhető igazán minőségi rovarvédők számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, így alkalmazásuk esetén garantáltan kiélvezhetjük a biztos és a 100%-os védelmet. Na és, hogy miért éppen az alumínium keretes szúnyogháló? Nos, ennek magyarázataként számtalan rendkívüli érvet is fel lehet sorolni. Egyrészt, mivel az ilyen típusú szerkezetnél kifejezetten vízhatlan anyagokról beszélhetünk, ezért Önnek évek múltával sem kell tartania a rozsdásodástól, vagy éppen a bosszantó penész megjelenésétől.

Másrészt, mivel minden egyes általunk gyártott alumínium keretes szúnyogháló a háló anyagát tekintve igazán időtálló, üvegszálas szövetből készült, ezért ez nem csak stabil és hosszantartó életvitelt garantálja, hanem UV biztos állagának köszönhetően, a szerkezet kifakulásától, illetve esetleges kilyukadásától sem kell tartanunk.

Harmadrészt, persze az sem mellőzendő szempont, hogy az alumínium keretes szúnyogháló ízlés és igény szerint, bármilyen színben megrendelhető, így a standard fehér és barna kivitel mellett, a RAL skála bármelyik árnyalatában le tudjuk gyártani a kívánt mennyiséget. Ugyancsak az esztétikai látványt fokozza az a lehetőség is, miszerint az ilyen típusú rovarvédőt teljesen láthatatlanul be tudjuk építeni a redőnytokba. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon