Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Az akciós alumínium redőny árak igazán csábítóak

Bármilyen meglepően is hangozhat elsőre, belegondolva könnyen belátható, hogy az árnyékolástechnikai elemek otthonaink nélkülözhetetlen részei.  Építkezés és lakás- vagy házfelújítás esetén váratlanul érhet bennünket, mennyibe is kerül felszerelni nyílászáróinkat a megfelelő árnyékoló eszközökkel.

Az akciós alumínium redőny árak még csak-csak elfogadhatók, de ha teljes áron szeretnénk beszerezni ezt a típusú árnyékolót, bizony mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk.

Műanyag redőnyök már jelentősen alacsonyabb árakon is elérhetők, azonban érdemes tisztában lennünk azzal, hogy ezek a darabok általában kevéssé ellenállók a különböző időjárási viszontagságoknak, és általánosságban véve az idő vas fogának.

Még ha a nem akciós alumínium redőny árakat is vesszük alapul, igazság szerint akkor is érdemes megfontolni az alumínium, mint alapanyag választását, hiszen ezek a darabok több téren is lekörözik műanyag társaikat.

Első és legfontosabb előnye az alumínium redőnyöknek a tartósság, mind szerkezeti, mind színmegtartó szempontból.

További plusz pont mellettük a jelentősen jobb hő- és hangszigetelés, a betörések elleni fokozottabb védelem, és a hosszabb színtartósság. Nem mellékes továbbá, hogy az alumínium nem vetemedik, és az már csak hab a tortán, hogy sokkal nagyobb színválasztékban elérhető. Ha akciós alumínium redőny árakban gondolkodunk, azok pedig akár 15-20%-os kedvezményt is jelenthetnek!

Mindezeket alapul véve, bár első ránézésre drágábbnak tűnhet, hosszútávon költséghatékonyabb az alumínium választása a műanyag redőnyökkel szemben. Az akciós alumínium redőny árakat elnézve pedig nem is kérdés, melyik anyagból készült termékek mellett érdemes dönteni!

Sajnos efféle kedvezmények nem minden nap jönnek szembe, azonban megéri várni a megfelelő ajánlatra, hiszen egy kis türelemmel jelentős összegeket spórolhat az ember.

Nem árt tehát figyelemmel kísérni a különböző cégek aktuális árajánlatait, és amint lehet, lecsapni az akciós alumínium redőny árakra, ugyanis ezek a kedvezmények nem ritkán igen rövid ideig érhetők csak el. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon