Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

A szúnyoghálós redőny nemcsak “bogarasoknak” jó választás!

A szúnyoghálós redőny egyet jelent a zümmögi népség, párkányon kívül tartásával. Mégpedig 100%-os sikerrel. Viszont kár lenne pusztán ezzel az egy pozitívummal fémjelezni. Létjogosultsága nemcsak a “bogaras” háztartásokban megkérdőjelezhetetlen.

Mit fúj a szél?

A levegőben szálló különböző szennyeződések egy része szabad szemmel is jól látható.

A kisebb ágak, falevelek, növényi részek, különösen szélfútta időkben bizony bekopogtathatnak az ablakokon. Pontosabban mindenféle invitálás nélkül otthonában landolhatnak.

A nyitott nyílászárókon nemcsak a szúnyogok zümmöghetik be magukat, hanem egyéb bogár és rovarfajták. Vélhetően egyikőjük sem szívesen látott vendég, azaz kizárásuk több, mint kívánatos.

Mi jellemzi a fix keretes szúnyoghálót?

A rovarok elleni védelem stílusgyőztes variációja a fix keretes háló. Az extrudált alumínium profilkeret, a minőségi üvegszálas szúnyogháló és a színterezett felületkikészítés együttesen prémium megoldást eredményeznek.

Az üvegszálas háló nem szakad el, nem lyukad vagy ég ki. Azaz a csúszó-mászó, repülő rovaroknak esélyük sincsen a bejutásra.

A háló a fény és a levegő áramlását nem gátolja. Több kivitelezési formája is ismert.

A fix kerettel rendelkező szúnyoghálós redőny akkor jó döntés, ha nem gond, hogy a nyílászárón nem lehet kihajolni, vagy éppen porrongyot rázni. A régi, erkélyajtós verziók újkori variánsa nyitható, ezzel a szabadságfok maximálisan megőrizhető.

Sőt! Akár mobil kutya-macskaháló is beszereltethető, azaz kedvencei öntől függetlenül járkálhatnak ki-be. A rovarok és szennyeződések maximális párkányon és küszöbön kívül tartása mellett.

A redőnytokba beépíthető alternatívák is méltán népszerűek. A tökéletes zárást a kefetömítés garantálja. A tartósság nem lehet kérdéses, azaz a hosszú élettartam borítékolható.

Mi a helyzet a rolós kialakítással?

A szúnyogháló redőny rolós kivitele az üvegházakban, téli kertekben, teraszokon, vagy éppen tetőtéri ablakok esetén közkedvelt árnyékolási technika.

A rendszer könnyűvé varázsolja a szellőztetés pillanatait. A szennyeződések és a rovarok nem nyerhetnek bebocsájtást.

A technológia előnye, hogy igény szerint a roló visszacsúsztatható a tokjába.

Vagyis az ablakon kihajolás, a nézelődés, a kilátásban való gyönyörködés nem ütközhet akadályba. Ezek után egyetlen mozdulattal visszaállítható, az üvegszálas hálóval védett, rovarmentes élet. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon