Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

A szúnyoghálós redőny nem csupán a nyári hónapokban népszerű

A szúnyoghálós redőny iránt mindig is nagy érdeklődés mutatkozott.

Nem véletlenül, hiszen senki sem szeretné az otthonát zümmögő, csípő, akár károkat okozó rovarokkal megosztani. A tavasztól induló időszakban viszont ilyenek biztosan előszeretettel repülnének be, ha hagynánk. A megfelelő, kombinált redőny lehetővé teszi, hogy az illetéktelen betolakodókat az otthonától távol tudja tartani és bármikor élvezhesse a friss levegőt. 

A szúnyoghálós redőny zavartalan szellőztetést biztosít

Bár a nyári hónapokban gyakran arra hívják fel a szakemberek a figyelmet, hogy a redőnyök leengedésével hűvösen tarthatjuk az otthonunkat, de reggel és este mindenképpen szükség van szellőztetésre. A klíma használata soha nem fogja azt az élményt nyújtani, mint amikor a hűvös nyáresti levegő és a tücsök ciripelés beáramlik az ablakon. Ilyenkor azonban rendkívül fontos, hogy védekezzünk a rovarok ellen. A darazsak csúnya meglepetéseket okozhatnak, a legyek pedig betegségeket is terjeszthetnek a felületekre leszállva. Senki sem szeretne szúnyogcsípésekkel ébredni, mint ahogy a pókokat és a természet egyéb teremtményeit is az otthonunkon kívül akarjuk tudni. A megfelelő szúnyoghálós redőny lehetővé teszi, hogy mindezt egyszerűen megvalósíthassa. 

Hagyományos és motoros redőnyök szúnyoghálóval

A redőny beszerelése vagy a korábban alkalmazott típus cseréje most különösen aktuális lehet. Nemcsak az árnyékolás kapcsán jut az eszköz szerephez, hanem a hőszigeteléssel összefüggésben is. A téli éjszakákon több fokkal melegebb lehet odabent, ha a hideg nem érintkezik közvetlenül az ablakfelülettel. A nyári napokon pedig kevés kellemesebb dolog létezik, mint az elsötétített lakás hűvösébe hazaérkezni. A hagyományos redőnyök mellett, ma már kihasználhatja a smart redőny kínálta előnyöket is. A programozható szúnyoghálós redőny esetében nincs szükség napi 10-15 percre ahhoz, hogy leengedjük vagy felhúzzuk. A korszerű technika és a kényelem stílusos találkozása mindez, amit akár az otthon biztonságának szolgálatába is állíthat. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon