Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

A szúnyogháló keret rögzítése többféle megoldással

Hazánkban a szúnyogháló használata elengedhetetlen, amennyiben nem szeretne nap mint nap a szúnyogok, legyek, egyéb csúszómászók és rovarok okozta kellemetlenségek miatt panaszkodni.

Sokan elzárkóznak ezen megoldás elől, mondván, hogy nem esztétikus, de webáruházunkban megbizonyosodhat róla, hogy ma már igazán diszkrét és dekoratív alternatívák léteznek ezen a téren is. Az erős, alumínium keretes, több színben kapható szúnyogháló keret rögzítése történhet direkt az ablak- vagy ajtókeretre, ha nem fontos, hogy az adott nyílászárón ki lehessen hajolni vagy menni.

Ez a legegyszerűbb és mindenki által ismert opció, de ezen túl még rengeteg lehetőség áll a rendelkezésére. Így, ha a fix kialakítás nem jöhet szóba, akkor a szúnyogháló keret rögzítése úgy is végbemehet, hogy nem zárja el az utat, hanem egy különálló, hálós, csapó- vagy tolóajtóként funkciónál. Bizonyára ez is ismerős, akár még vidéki házakon is láthatott ilyet, de amit mi ajánlunk az egy sokkal modernebb, strapabíróbb és erősebb verzió. A nagy igénybevétel, a napfény és az UV-sugárzás sem fog kárt tenni benne és a háló maga sem fog szétesni, megereszkedni, mert az üvegszálak hosszú éveken keresztül megőrzik eredeti formájukat.

Ugyanakkor, ha még inkább észrevétlenül szeretné kihasználni az üvegszálas háló előnyeit, ami nem csupán a rovarok kizárásában merül ki, hanem a por és egyéb szennyeződések kiszűrésére is kiterjed, akkor még mindig vannak más lehetőségei. A rolós szúnyogháló keret rögzítése úgy valósul meg, hogy egy ajtó- vagy adott esetben ablakkeret szélességű tok kerül felszerelésre a nyílászáró egyik oldalára, amelybe a háló vissza tud húzódni, amikor arra nincs szükség vagy éppen útban van. Továbbá létezik még egy hasonló változat, ami szintén rolós, de a redőnnyel van egybeépítve.

Ebben az esetben a szúnyogháló keret rögzítése a redőny belsejében, gyárilag történik, ahová szükség esetén teljesen láthatatlanul el lehet tűntetni a szúnyoghálót. Ennél a kialakításnál maga a redőny és a rovarok elleni védő szerkezet külön működik egymástól és egyik sem zavarja a másikat. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon