Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

A smart redőnymotor az okos árnyékolás zászlóshajója

Mi az okos árnyékolás? – merülhet fel Önben a logikus kérdés. A smart redőnymotor válaszként szolgálhat minden tulajdonságával.

Az, hogy napjainkban az okostechnológia térhódítását éljük, alapvetően nem nevezhető újszerű információnak. Ma már szinte mindenkinek okos a telefonja, a táblagépe. Sőt, még a hűtőszekrények, mikrohullámú sütők is kommunikálnak, ha nem is egymással, de a környezetükkel mindenképpen. Ilyen szemszögből nézve, az már nem is meglepő fordulat, hogy a redőnyök világát sem hagyta érintetlenül ez az innovációs forradalom.

smart redőnymotor a kiváltságosok választása?

Semmiképpen sem. Legalábbis abban az értelmezésben, hogy csak egyesek engedhetnék meg maguknak ezt a fejlesztést. Úgy már helytálló lehet a kijelentés, hogy bárki, aki használja, él vele, kiváltságosnak érezheti magát. Ez tény, hiszen a technológia számtalan érdekes, izgalmas újítást hordoz magában, amelyek egyetlen célt szolgálnak: a mindennapi kényelem megteremtését. Persze nem meglepő, hogy megannyi háztartásban találkozni még csak nem is motorizált árnyékolókkal. Néhány esztendővel ezelőtt jóformán a motorikus meghajtás is extrának számított.

Ehhez képest olyan döbbenetes gyorsasággal fejlődik a technológia, hogy az árnyékolás birodalmába is betört az „okos” szemlélet. Mit jelent ez a gyakorlatban?

Azt, hogy a smart redőnymotor irányítása, vezérlése, paraméterezése pár mozdulattal megoldható. Mégpedig nem szokványos módon, mondjuk egy kapcsoló vagy távirányító nyomkodásával.

Az újítás lényege, többek között, hogy a rendszer képes kommunikálni a vele összekötött mobiltelefonnal vagy számítógéppel, esetleg táblagéppel. A közvetítő, kommunikációs csatorna egy mobileszközre telepíthető applikáció vagy egy számítógépre installálható program. Ezzel mindent el is mondtunk arról a nagyfokú szabadságról és kényelemről, amivel a technológia nap mint nap megajándékozhatja.

smart redőnymotor utólag is beépíttethető?

Terepszemle után konkrét válasszal szolgálhatunk erre a kérdésre. Ám nagy általánosságban elmondható, hogy 10 esetből 8-szor megoldható a korszerűsítés. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon