Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

A reluxa volt, van és lesz – Miért?

Kisgyermekként biztosan Ön is szeretett játszani a hivatalos intézmények reluxáival, ha épp nem nézett oda senki: mekkora élmény volt felengedni, leengedni, vagy megváltoztatni a lamellák dőlésszögét egy egyszerű kis pálca segítségével.

A reluxa egy régi, de örök darab az árnyékolástechnika világában, hiszen mindig sikerült a gyártóknak valamilyen innovatív ötlettel felvértezniük a reluxákat, hogy lépést tudjanak tartani a modern igényekkel, így nem csoda, ha az egyik legnépszerűbb árnyékolási mód ez 2017-ben is.

Sokaknak biztosan látszik az a kép az emlékezetükben, amikor valaki becsapott egy reluxás ajtót, s azon a reluxa még jó percekig himbálózott. Szerencsére a mai technológiai eljárásoknak köszönhetően már tökéletesen illeszkednek a keretre a reluxák, így elkerülhetőek az ilyen fajta kényelmetlenségek.

A fa reluxák gyönyörű, természetes harmóniát tudnak kölcsönözni egy lakás beltérében, hiszen könnyedén egyedire szabhatóak az elemek, melyek így összhangban lesznek a lakás többi bútorának színével, hangulatával. A fa lamellákat trópusi préselt fából készítik, melyeket kifejezetten csak ipari célra nevelnek, melyek tulajdonságai közé tartoznak, hogy csomómentesek, illetve igen tömör szerkezetűek, emiatt a párás helyiségekbe nem javasolt ilyen típust használni.

Mivel a fa reluxák kicsit vastagabbak, mint például a fémből készült modellek, így a reluxa felhúzott állapotban kicsit többet takarhat el az ablakból vagy ajtóból, mint egy kisebb lamellákból álló fém reluxa. Jelenleg a fa reluxák közt kaphatóak már cseresznye, mahagóni, juhar, natúr, fehér, tiger, zöld, illetve arany színű modellek is, melyeknek zsinórjai természetesen megegyeznek a kiválasztott lamella színével.

Fontos kiemelni, hogy a fa reluxa esetében is van lehetőség elektromos modellt igénybe venni, így léteznek már fali kapcsolóval, illetve távirányítóval ellátott darabok is. Kérje bátran szakértőink segítségét, akik ingyen felmérik a helyszínen az igényeket és szívesen segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő típusú fa reluxát, mely természetes, igényes és esztétikus látványt varázsol otthonának vagy irodájának.” Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon