Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

A CPL ajtó pozitívumai hosszú távra szólnak

A CPL ajtó az a nyílászáró, ami nyugodt alvást biztosít. A beszereltetésétől számítva nagyjából örökre. Hogy miért? Nos, ez az a szerkezet, amit bátran nevezhetünk ultra biztosnak.

A védelem felső fokát kínálja maximális strapabírásával, strammságával. Akár, ha kedve szottyan ki is próbálhatja, mit bír, egy ilyen kőkemény fizikai jellemvonásokkal megáldott szerkezet. De vigyázzon, könnyen beletörhet a bicskája a próbálkozásba!
Az, hogy otthonába milyen bejárati ajtót választ nagyjából az egész élete, a berendezési tárgyai, és az értékei szempontjából mérvadó. Nem kell azonnal betöréstől tartania, de jobb előre védekezni, mint utólag, baj esetén kapkodni. Ha ehhez még gyermekek is társulnak, akik szeretik csapkodni, meggyötörni az ajtókat, vagy éppen van rá esély, hogy házi állatok kezdik ki a nyílászárók ellenállóságát, akkor különösen hangsúlyos olyan kellékben gondolkodnia, mely extra fizikai paraméterekkel van megáldva.
A laminált ajtóval nem is érdemes egy lapon emlegetni ezt az alternatívát, de a szín kérdése kapcsán mégis jól látható, a kettő között, kontrasztosan húzódó párhuzam. A CPL ajtó, ugyanis sokkal hitelesebben ábrázolja a fafelületet, mint laminált társa. A tapintása is önmagáért beszél: anyaga sima, érintésre is érezhető a nagyfokú ellenállás, és az eldolgozás is maximális profizmusról árulkodik. Mindennek tetejében, ha önnek az esztétikum minőség ide, biztonság oda az első helyen áll, akkor ezzel a típussal nem nyúlhat mellé. A CPL ajtóból ugyanis dizájn modellek is megvalósíthatók.
A CPL tehát minden fronton kiemelkedően teljesít, s mindennek tetejében az ára sem a földtől elrugaszkodott. Ha egy ilyen ajtóval tervez, ha úgy gondolja, hogy ez az, ami igényeinek megfelelő, akkor bátran elkönyvelheti, hogy legújabb szerzeményére évtizedeken keresztül támaszkodhat. Akár szó szerint is. Míg az egyszerűbb, laminált darabok 3-4 év után feladják a küzdelmet, pláne erőteljesebb igénybevétel során. Ebben az összefüggésben pedig még kedvezőbb a CPL ajtó ára, hiszen egy jó időre megoldhatja nyílászáróval kapcsolatos problémáját, és attól sem kell tartania, hogy a rendszeres használat, esetleg a markánsabb mechanikai hatások kárt tesznek benne. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon