Biztonsági és alumínium redőny

Aluminium redőny - www.redonynet.com
AZ ALUMÍNIUM REDŐNYRŐL ÁLTALÁBAN… Most elmondjuk Önnek, hogy miért jár sokkal jobban, ha alumínium redőnyt szereltet otthonára!

Miért az alumínium redőny a legszuperebb árnyékoló minden más árnyékolóval szemben?Mondunk néhány okot, amiért érdemes alumínium redőnyt szereltetni:

Prémium minőség: Az általunk szerelt alumínium redőny időtálló anyagból készül. Szinte minden része alumínium. Így az időjárással szemben rendkívül ellenálló. Lehet nagy jégvihar… – nem tud benne kárt tenni. Lehet erős UV sugárzás… – nem fog a léc elvetemedni, sem pedig kifakulni. Mit gondol, hogy a műanyag redőnyökből miért látni mostanában csak fehér színűt? Azért, mert műanyagból csak ezt nem tudja a nap kiszívni, persze idővel, mint minden úgy a műanyag léc is elöregszik és ennek következtében ( kb 10 év ) elpattanhat.
• Az alumínium redőnnyel nem történhet meg az, hogy leengedett állapotban kintről esetleg egy idegen ember feltolja és megpróbál rajta behatolni. A beépített feltolás gátlónak köszönhetően a párkánytól maximum 20 cm-re lehet feltolni ahol egy betörő, ha nem egy gyerek, akkor nem tud bejutni!
• Az alumínium redőnyléc hőszigetelt habbal van kitöltve, így télen akár 25-30 %-kal is csökkentheti fűtésszámláját fa nyílászárók esetében, műanyag nyílászárók esetében ez az arány 15-20 %. Nyáron viszont, a hőszigetelő lécek rendkívül jól visszafogja a hőt és ennek következtében nem engedi felmelegedni a lakást. Nincs is annál jobb mint amikor az ember az otthonába ér nyáron és nem a 35 fokos lakásba lép be hanem csak a 25-26 fokosba. Biztonsággal mondhatjuk, hogy nyáron 10 fokkal is csökkentheti a hőmérsékletet.
• Az alumínium redőnye sok év múlva is olyan lesz, mintha ma szereltük volna fel, hiszen színei nem fakulnak, de mint tudjuk, minden elkopik egyszer, így itt is szükség lehet esetleg gurtni cserére.
• Ha már a színeknél tartunk… Az alumínium redőny tokját és lefutóját a szivárvány bármilyen színére színterezzük Önnek. A redőny léceket is rengeteg színben választhatja ki nálunk. Amennyiben fa nyílászárói vannak, a teljes összhang elérhető: Akár aranytölgy, vagy fautánzatú lécet is választhat. Az alumínium redőny szembetűnően feldobja a ház külső homlokzatát. Könnyen lehet, hogy szomszédjai irigykedő pillantásaival fog találkozni.
• Szereti alváskor a teljes sötétséget? Erre csak az alumínium redőny képes!
• El sem hiszi, hogy mennyi időt nyer, ha nem kell állandóan redőnyei fel-le húzgálásával bajlódnia!

Motoros redőny előnyei

Az alumínium redőnyt motorizálni is lehet.
• Ne csak autóját szerelje fel extrákkal! Ha motorizáltatja redőnyeit, kényelmesen élhet otthonában is!
 

Röviden összefoglalva az alumínium redőny előnye a műanyag redőnnyel szemben:

Aluminium redőny, Biztonsági redőny - www.redonynet.com
1 Hő- és hangszigetelőbb
2 Tartósabb
3 Betörés-biztosabb
4 Színtartóbb
5 Nem vetemedik
6 Nagy színválaszték

Kérdése van, vagy ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!