Külső tokos műanyag redőny

Szeretné ha redőnyei hosszú éveken keresztül tökéletesen működjenek? A megoldást azt nálunk találja!

Redőnyeink ellenőrzött alapanyagokból készülnek, kiváló minőségűek és rendkívül tartósak. Az európai unió szabványainak megfelelnek.

Környezetvédelem és életminőség: Az aluminium redőnyök segítenek a szén-dioxid kibocsátás csökkentésében valamint a rezsicsökkentésben a megfelelő napvédelmi eszközök használatával, amely nem csak a napsugárzás intenzitását csökkenti a lakótérben hanem hőszigetelő hatásuk is van. Nyáron kívül tartja a meleget, télen viszont gondoskodik arról, hogy meleg ne kerüljön ki a lakásból. A napvédelem emeli az életminősséget, természetes módon klimatizál, és segít az energiatakarékosság hatékonyabbá tételében, a fűtési költségek csökkentésében.
  Műszaki jellemzők: Tok: A vevő igényeinek megfelelően külső illetve beépített (vakolható-, SKS- rendszerű) alumínium tokkal készülhet az alumínium redőny. Minden típus esetén a tokba rovarháló rendszer integrálható, az esztétikus és praktikus használat érdekében, hogy megóvja lakását a nemkívánatos rovaroktól.

Redőny palást(lécek): Redőnyeink széles profilválasztékkal rendelkeznek, melynek köszönhetően akár 15 m2-en létesíthető árnyékolástechnikai berendezés.

PA 39-es profil: az egyik legnépszerűbb profil, leggyakrabban házak, lakások ablakain fordul elő. Kiváló megoldás az ablakok árnyékolására, műszaki adottságainak köszönhetően kisméretű tokszerkezetben elfér. Profilkínálatunkban két típus szerepel: szellőzővel ellátott (ajánlott a lakás természetes szellőztetése miatt) és szellőzőnyílás nélküli lamella.

Kezelés: Cégünk többféle redőnyvezérlési megoldást kínál, az egyedi igényekhez igazodva. A redőnyök kezelése az egyszerűbb megoldásoktól kezdve, mint a klasszikus gurtnis kezelő, zsinór, hajtókar és felhúzó rugó, egészen a legmodernebb és komfortosabb motoros meghajtásig választható. Praktikussági szempontból ideális megoldás az NHK motor beszerelése, amely egy motoros és hajtókaros kivitel ötvözete, ennek köszönhetően áramkimaradás esetén is működtethető az egyébként elektromos meghajtású redőny.

Gurtni/zsinór: legolcsóbb megoldás a redőnyök működtetésére, a kisebb méretű redőnyök esetén ajánlott csak a használata.

Hajtókar: közepes méretű redőnyök működtetésére ajánlott, ideális megoldás lehet, ha a nyílászáró közelében utólag nem vagy nagy költségek árán oldható meg az elektromos hálózat kiépítése.

Felhúzó rugó: praktikus megoldás kirakatok, bejáratok redőnyeinek működtetéséhez

Fali kapcsoló: kényelmes megoldás minden méretű redőny esetében, melyet motorral működtetnek. Billenő kapcsoló, kulcsos kapcsoló és számkódos kapcsoló, illetve programozható időkapcsoló is megtalálható kínálatunkban.

Távirányító: praktikus, komfortos működtetési mód a vevőegységgel ellátott motorok alkalmazása esetén. A távirányító segítségével akár a fotelból akár másik helyiségből is kényelmesen lehet működtetni az épület nyílászáróira felszerelt redőnyöket akár egyszerre is.
 

Műanyag redőny külső tokos kivitelben

A redőny kiválóan alkalmas eszköz a lakásba történő belátás és a napsugarak behatolásának megakadályozására, az időjárás viszontagságaitól óv meg, továbbá hő és hangszigetelő tulajdonsága van. Manapság az egyik legnépszerűbb megoldás az ablakok árnyékolására, védelmére otthonokban és irodákban, ablakokra és ajtókra egyaránt. Egyre több használója ismeri fel a redőny előnyeit, teljesen felhúzható, nem akadályozza a kilátást, védelmi funkciót tölt be, csökkenti az energiafelhasználás költségeit a szigetelő képességének köszönhetően. Csökkenti a kintről bejövő zaj erősségét, és privát szférát nyújt az épületben tartózkodónak.

A redőny palástok az alábbi színekben elérhetők: fehér, márvány, ipari szürke, ajkai szürke, krém, bézs, világos fa, sötét fa, mogyoró, paliszander, csoki barna, kongó.

Működtetése manuálisan illetve automatikusan, heveder vagy zsinór segítségével történik, illetve motor segítségével.

A redőny szerelése külső tokszerkezettel valósítható meg azokon a nyílászárókon, melyekben nincs előre beépített belső tokszerkezet.

Külső tokszerkezetes műanyag redőny Külsőtokos műanyag redőny - www.redonynet.com

Esztétikus megoldás már kész épületek esetén, ahol a redőny installálása utólagosan történik.

Műszaki paraméterek:Tokszerkezet: Lindab (0,5 mm) lemezből készül, mely kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak. Fehér és barna színben készül, azonban egyedi igényekhez igazítva lehetősség van RAL színre színterezni.

Palást: kiváló, német alapanyagból készült műanyag lamella, melynek 1 méterre eső súlya 110 g, széles színválasztékban található meg kínálatunkban. 39 mm-es kivitelben készül.
Külsőtokos műanyag redőny 2

Típusok:

Új típusú: csapágyazott tengellyel , alul csapott tokszerkezettel, rejtett ütközővel, Fehér színre színterezve Alumínium oldalpofával, műanyag gumibetétes (rezgéscsillapított) lefutóval 5mm-es anyagvastagsággal
Kopi: vastag kefés (rezgéscsillapított) lefutóval, külső ütközővel, lemez oldalpofával fehér színre színterezve, csapágyazott tengellyel (nem csapszeges)
Redőnydoboz mérete: 137 mm Kb. 150 cm-es ablakmagasságig alkalmazható (doboz nélküli magasság) Szúnyogháló utólagosan is beszerelhető
Redőnydoboz mérete: 165 mm Kb. 245 cm-es ablakmagasságig alkalmazható (doboz nélküli magasság) Szúnyogháló utólagosan is beszerelhető Maxi palást alkalmazása esetén az ablakmagasság 160 cm-ig növelhető
Redőnydoboz mérete: b x h 250 mm x 245 mm
Bevakolható doboz új építések esetére
Maxi palást beépítésére előkészítve Ablakmagasság 60-as tengellyel és maxi palásttal: kb.250 cm-es (doboz nélküli magasság)
Szúnyogháló, motor utólagosan is beszerelhető
A könnyen tisztítható, fény- és időjárásálló anyag hosszantartó attraktív külső optikai megjelenést biztosít
A redőnydobozba integrált szúnyogháló (opció) Kielégíti az EnEV hőszigetelési előírásokat
Könnyű mozgatás a különböző meghajtó rendszerrel, amely utólagosan is beszerelhető (gurtni, tekerőkar, vagy motor)
Javítónyílás választás szerint lefelé, vagy hátrafelé nyitható
A redőnydoboz kívülről bevakolható, így karbantartás során nem sérül meg a tapéta, v. a vakolat
A fejrész szigeteltté tehető szigetelőhab felhasználásával
Nagy színválasztékban kapható (választás szerint különböző színekben)
Műanyag-, fa-, és alumíniumablakok esetén is felhasználható.
Külsőtokos-műanyag-redőny 3

Kérdése van, vagy ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!