Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Vissza a természethez – fa nyílászárók gyártása

Egyre többen szeretnék otthonukat természetes harmóniával betölteni vagy rusztikus hangulatúvá varázsolni, így megnőtt a kereslet 2017-ben a fa nyílászárók iránt is.

Sokan azért választják ezeket a típusú ablakokat és ajtókat, mert bármilyen színűre lehet festeni őket, így könnyedén egyedi igények szerint lehet kialakítani a nyílászárók dizájnját, illetve azért is, mert bármilyen kár éri, sokkal könnyebb javítani, mint a műanyagból készült modelleket.

Sokan a fa nyílászárókat igényesebbnek, esztétikailag szebbnek és persze sokkal természetesebbnek gondolnak, mint a műanyag kivitelezésűeket, viszont azt is érdemes számításba venni, hogy a fa nyílászárók gyártásához komplikáltabb munkafolyamatokra van szükség, így ahogy a legtöbb minőségi termék esetében is, a fa nyílászárók árfekvése is magasabb kategóriájú, mint a műanyag ablakoké vagy ajtóké.

Emiatt azt is fontos kiemelni, hogy a fa nyílászárókat nagyon könnyű egyénre szabni, hiszen lehetőség van kiválasztani a fa típusát, illetve a kivitelezési eljárásokat, valamint az is egyedileg beállítható, hogy milyen kilincs és zárszerkezet kerüljön rájuk, illetve milyen funkcionalitásúak legyenek: fix, nyíló, bukó, stb.

Amennyiben Ön fa nyílászárókra cserélné régi ablakait és ajtóit, fontos, hogy kérjen szakmai tanácsadást ezzel kapcsolatban, hiszen egy ingyenes helyszíni felmérés során munkatársaink sok éves szakmai tapasztalatuk segítségével könnyedén megválaszolják felmerülő kérdéseit, s segítenek kiválasztani az Ön otthonához leginkább illő fa nyílászárókat.

Munkatársaink ezután elindítják az anyagok beszerzését, majd elkezdődik a fa nyílászárók gyártása, mely természetesen egyedileg, az Ön igényeinek megfelelően történik.

Önnek pedig csak egy dolga marad, hogy a beépítési időpontban otthonában tartózkodjon, hogy szakembereink elvégezhessék a megfelelő munkálatokat. A beépítés során keletkező törmelékeket, illetve a régi nyílászárókat természetesen cégünk díjmentesen elszállítja, hogy Önnek ezzel se kelljen foglalkoznia, csak élveznie a lakás új, természetes harmóniáját.” Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon