Változatos szalagfüggönyök bármilyen háztartásba, irodába

Megbízható és jó árnyékolásra mindenhol szükség van. Irodák gyakran választják a szalagfüggönyöket, mivel könnyen elhúzhatók, nem igényelnek különösebb tisztítást és biztonsági szempontból is szolidan megállják a helyüket.

Ha Ön is a legjobb szalagfüggönyöket keresi cégének vagy otthonába, akkor nálunk garantáltan talál megfelelő típust. Az áttetszőtől a teljes sötétséget biztosítóig, az egyszínűtől az apró mintásig mindent megtalál készletünkön, és lehetősége van egyedi színekben, mintázatokban is kérni az adott terméket.

Praktikussága miatt nem véletlen, hogy az irodák elengedhetetlen kiegészítője lett mára a szalagfüggöny és valószínűleg még sok évig lesz kedvelt választás. Ez a népszerű árnyékoló nem csak remekül árnyékol, hanem összehúzott állapotban a lamella köteg csak néhány centimért foglal el, így térelválasztóként is praktikusan használható rengeteg helyzetben.A szalagfüggönyt sokan azért választják, mert nem éppen egy kényes kiegészítő, bárhova is szerelik fel. Anyagának legnagyobb részét a textil teszi ki, amely többnyire poliészterből szőtt szövet. A szigorodó tűzvédelmi előírások hatására ráadásul a lángálló szalagfüggönyök is létrejöttek, amelyek még egy szinttel növelik a biztonságot ott, ahol használva vannak. Ha Ön is egy megbízható és biztonságos árnyékolási lehetőséget keres, akkor ezeknél a termékeknél aligha talál jobbat.

Cégünk már sok éve biztosít minőségi szalagfüggönyöket irodák, cégek, magánszemélyek és számos háztartás számára is, tehát a minőség garantált! Lehetősége van teljes mértékben olyan függönyt rendelni, amely az Ön igényeihez igazodik mind színben, mind dizájnban, mind méretben. Speciális lehetőségek is adottak a naturális anyagoknak köszönhetően, melyeknek térnyerésével a fa és bambusz “textilek” is elérhetővé váltak. Alkalmazásukkal nagyon szép térelválasztásokat meg lehet manapság valósítani szalagfüggönyök segítségével. Szerezze be Ön is a tökéletes árnyékolási infrastruktúrát irodájába, otthonába cégünkön keresztül! Korrekt árak, változatos termékek, megbízható szolgáltatások, Redőnynet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.