Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Rolós és mobil szúnyoghálók. Miért jó választás otthonába?

A nyár közeledtével egyre többször fogunk találkozni a kellemetlen rovarokkal és bogarakkal is. Alapvetően senki nem látja ezeket szívesen lakásában, viszont a megfelelő védelem nélkül igen könnyen bejutnak otthonába.

Nyáron a rovarok inváziójának azonban Ön is véget vethet a rolós, avagy mobil szúnyoghálók segítségével, melyeket egyszerűen és olcsón fel lehet manapság szerelni szinte bármilyen ablakra.

Ezek a kiegészítők rendkívül jól jönnek vízparthoz közeli házak esetében, hiszen a szúnyogok és egyéb rovarok száma ilyen helyeken jelentősen magasabb lehet, mint víztől távoli otthonokban. A rolós szúnyogháló már felszerelhető ajtókra is és olyan esetekben ajánlott, amikor nem volt hely csapó-, vagy tolóajtó elhelyezésére. Ebben az esetben a háló kerete az ajtókereten praktikusan rögzítésre kerül, így helyigénye megegyezik az ajtó szélességével.A mobil szúnyogháló szintén remek választás azokban az esetekben, amikor ablakra keresünk megbízható és strapabíró szúnyoghálót, amely teljes védelmet nyújt a rovarok ellen. A mobil szúnyogháló fő előnye, hogy az ablak keretére teljesen ráfekszik, ezáltal a különböző rovarok nem tudnak a lakásba bejutni, ráadásul akkor használhatjuk, amikor csak szükség van rá. A rolós kialakítás igazi praktikuma, hogy ha nincs szükség a hálóra, akkor 1 mozdulattal vissza is csúsztatható a tokmányba a háló, kihelyezése pedig szintén csak ennyi erőfeszítésbe kerül. Miért érdemes termékeinket választania?

Azért, mert praktikus, minőségi és strapabíró szúnyoghálókat biztosítunk tulajdonképpen bármilyen nyílászáróra, ezáltal Ön is bebiztosíthatja lakását a rovarok ellen nyáron. Termékeink fő jellemzője a jól megmunkált extrudált alumínium profil keret, a minőségi üvegszálas rovarháló és a minőségi szinterezett felületkikészítés, amelyek együtt garantálják a hosszú élettartamot és a minimális karbantartási költségeket. Termékeink ezen felül könnyen, gyorsan szerelhetők, hálóink speciális üvegszálas anyagokból készülnek, melyeknek előnye, hogy nem szakadnak el és nem gyúlékonyak. A mobil, avagy rolós szúnyoghálóknál nincs jobb védelem rovarok ellen. Próbálja ki Ön is! Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon