Redőny Árak – Mitől függenek?

Redőny Árak – Mitől függenek?

Biztonsággal kijelenthetjük, hogy napjaink egyik legnépszerűbb és leggyakrabban választott árnyékolástechnikai berendezése nem más, mint a redőny. A redőnyök amellett, hogy sötétítenek, hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságuk révén további előnyöket biztosítanak Önnek. Emellett biztonságot nyújtanak, megóvják otthonát, azáltal, hogy nehezebbé teszik a kéretlen behatolók dolgát.

Ebben a bejegyzésben szeretnénk Önnek röviden leírni, hogy mitől függenek a redőny árak.

Minden redőny ára más- és más, azonban a legfőbb, árat befolyásoló tényező a termék anyaga.

Mivel a redőnyök árát azok alapanyaga határozza meg, az árak a következőképpen alakulnak:

A piacon elérhető legolcsóbb darab a hagyományos, műanyagból készült redőny. A műanyag redőny árak azért a legkedvezőbbek, mert ezek azok a termékek, amelyek a legegyszerűbbek. Sajnos ezeknek a termékeknek van a legnagyobb esélyük a meghibásodásra is.

Ezzel szemben az új típusú műanyag redőnyök, melyek árkategóriában kicsit feljebb helyezkednek el, már jóval tartósabbak. Ennek az az oka, hogy csapágyasak, így működésük sokkal gördülékenyebb. Külsejüket tekintve is sokkal tetszetősebbek, hiszen külső ütköző helyett, rejtett ütközővel vannak ellátva. Továbbá a lefutósínük is háromszor vastagabb anyagból készül, illetve a hagyományos műanyag redőnnyel szemben rezgéscsillapítóval is el vannak látva.

A legdrágább, és egyben legtartósabb- és strapabíróbb redőny típus, az alumínium redőny. Az alumínium redőny árak azért a legmagasabbak, mert anyagukat tekintve ezek a termékek sokkal időállóbbak, mint a műanyagból készült társaik. Az alumíniumból készült redőnyök bírnak a legjobb hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is. Azáltal, hogy ez a redőny típus kiváló hőszigetelő, fűtésszámlánk is alacsonyabb lehet, mely hosszútávon bőven kompenzálja a redőny kicsivel magasabb árát.

A redőny ára függhet továbbá a kért extráktól, vagy az eltérő kivitelektől is. A redőnyöket kérhetjük külső, belső, illetve vakolható tokos kivitelben egyaránt. Lehetőség van a redőnyöket szúnyoghálóval is kombinálni, illetve extraként motorral felszerelni azokat.

Mivel az árkülönbözet a fent említett termékek között nem olyan nagy, nem biztos, hogy megéri spórolni rajtuk. Ha bizonytalan abban, hogy melyik redőny típus lenne Önnek a legmegfelelőbb választás otthonába, vagy irodájába vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Önnek a döntésben. Tájékozódjon oldalunkon a különböző redőny típusokról és azok jellemzőiről, majd kérje személyre szabott ajánlatunkat egyszerűen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.