Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Praktikus Terasz Árnyékoló a Nyári Hónapokra

Beköszöntött a nyár és az Ön otthonának belső terei is érezhetően melegebbé váltak? Szeretné élvezni a friss levegőt kertjében, de a tűző nap és forróság miatt erre nincs egész nap lehetősége?

Amennyiben Ön is a legmegfelelőbb megoldást keresi a fentiekhez hasonló problémákra, akkor egy praktikus terasz árnyékoló az, amire szüksége van. A Redőnynet által kínált napellenző – kiváló tulajdonságai révén – a legjobb választás lehet!

A napellenző segítségével Ön nem csak teraszát védi meg a forró napsütéstől, ugyanis felszerelési helyétől függően otthona belső tereit is hűvösebben tarthatja.

A berendezés két különböző kivitelben elérhető: választhatja kézi, kurblis hajtóművel, de dönthet a sokkal kényelmesebb, elektromos vezérlésű motoros darab mellett is.

Miért jó választás ez a terasz árnyékoló?

  • klasszikus, mégis látványos megoldás, mely sajátos hangulatot teremt otthona számára
  • kellemes árnyékot nyújt, így tetszés szerint kint is élvezheti szabadidejét, a forró napsütés ellenére is
  • otthona kevésbé melegszik fel, a belső terek ezáltal hűvösebbek maradnak
  • a szemerkélő eső ellen is remek védelmet biztosít
  • minőségi, osztrák Sattler UV védett, vízlepergető ponyvából készül
  • strapabíró, hiszen akár 15 évig is ellenáll az időjárás viszontagságainak
  • gondozást nem igényel
  • 18 féle egyszínű és 60 féle csíkos változatban megrendelhető, így biztosan talál olyan darabot, mely illeszkedik az Ön és otthona stílusához

A motoros kivitel előnyei

A motorral működtethető napellenző választásával Önnek nem kell a fárasztó és nehéz kurbli tekeréssel foglalkoznia. Ezt a változatot ugyanis egy távirányító, vagy beltéri kapcsoló segítségével könnyedén, tetszés szerint ki- és be mozgathatja.

Lehetősége van továbbá a berendezés teljes automatizálására is, mely esetben időjárástól függően magától jár el a szerkezet. Ha ezt a típusú napellenzőt választja – a rendelkezésre álló extráknak köszönhetően – Önnek nem kell azon aggódnia, hogy kiengedve hagyta a napellenzőt, ha elmegy otthonról és közben esetleg hirtelen szél támad. Az okos szélérzékelő ugyanis automatikusan behúzza az árnyékolót, így annak nem eshet baja. Az eső- és fényérzékelők segítségével pedig napellenzője tökéletesen alkalmazkodik az időjárás változásaihoz.

Felszerelheti árnyékolóját továbbá beépíthető világítóegységgel és hősugárzóval is, melyeknek köszönhetően sötétben, illetve hűvösebb időben is élvezheti a terasza nyújtotta kényelmet és hangulatot.

Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon

Tovább a napellenzőkhöz