Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Motoros redőny, a tökéletes választás

A motoros redőny nem csak tökéletes kényelmet garantál az ön számára, hanem tetemes mennyiségű pénzt is megspórolhat általa, gazdaságos használatának köszönhetően.

Télen, a zord hidegben, a beállított redőnyök sötétedéskor leereszkednek, ezzel szigetelve otthonát. Ilyen módon, köszönhetően a hőszigetelésnek akár 10%-kal is mérsékelheti fűtésszámláját. Nyáron, pedig kizárhatja az égető nap sugarait, ezzel csökkentve lakókörnyezetének hőmérsékletét.

A biztonság sem lehet, egy pillanatig sem kérdéses, hála a beprogramozható rendszernek. Azon túl, hogy a redőny, önmagában strammságot, ellenállóságot garantál, további biztonsági funkciókat is ellát. Például, ha hosszabb időre elutazik, akkor beállíthatja redőnyei mozgását úgy, hogy azok „otthon létét” imitálják. Tehát a megszokott időben fel, és leereszkednek, mintha csak ön irányította volna őket. Azaz míg ön a parton sétál, vagy épp az ország másik felében, az autójában ül, addig redőnyei kitartóan „pislognak” az árgusan figyelő, külső szemek felé.

A motoros redőny számtalan variációban beépíthető. A komolyabb rendszerek esetében, az otthonában lévő összes redőnyt egyenként irányíthatja úgy, hogy még az adott helyiséget sem kell meglátogatnia. Néhány gombnyomás után vezérelheti a mozgásukat, kénye, kedve, igénye szerint. A kényelem, és a maximális komfort ezek után nem kérdéses. Az innováció erre a területre is jellemző, éppen ezért a legújabb, intelligens megoldások már kommunikálnak a számítógépekkel, mobiltelefonokkal is. Így könnyedén irányíthatja komplex rendszerét a lap topjáról, vagy kedvenc okostelefonjáról.

A motoros redőny előnyei a végtelenségig sorolhatók. A külső, mechanikai, fizikai hatásokkal szemben maximális ellenállóságot biztosít önnek. A betöréseket kilencven százalékban megakadályozza már önmagában az, hogy egy ilyen technológia jelen van. Arról nem is beszélve, hogy paramétereinek hála valóban alkalmas védelmi funkciók ellátására is. A redőnye ablakának, ingatlanának, értékeinek őrzője, ezért sem mindegy pontosan milyen típus mellett dönt. Csak egyszer kell beruháznia a motoros rendszerre, s utána évtizedekig élvezheti a technológia, és a megbízható kellékek összhangjából megszületett remeket. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon