Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Mire ügyeljünk biztonsági bejárati ajtó vásárlás előtt ?

Sajnos kevesen beszélnek arról a szerencsétlen helyzetről, amikor valaki vásárol egy gyönyörű új lakást, s pár héttel később megismeri a zajos, rendszertelen életvitelű szomszédokat, akiknél a lakás éjjel-nappal furcsa vendégekkel van tele, emiatt a lépcsőház kvázi átjáró házként üzemel.

Így nem csoda, ha sokan úgy gondolják, hogy nem is olyan biztonságos már az új lakásuk, mely pár hete álomotthonnak tűnt. Egy fém biztonsági bejárati ajtó beépítése nagyon jó megoldás lehet ilyenkor, hiszen kívülről egyszerű fa ajtónak tűnik, viszont belül annál masszívabb fém váz védi az illetéktelen behatolóktól a lakás belsejét.

Kérjen ingyenes szaktanácsadást!
Teljesen természetes, ha Ön nem ért a lépcsőházakba helyezhető biztonsági bejárati ajtókhoz, hiszen aránylag kevesen foglalkoznak ezzel. Viszont vannak bizonyos típusú termékek amik megvásárlása előtt saját érdekében nagyon fontos konzultálnia egy szakemberrel, hiszen ő ezzel foglalkozik minden nap, s emiatt szakmai tanácsokat tud adni, hogy sikeresen megoldja az Ön problémáját.

Ilyen termékek a biztonsági bejárati ajtók is, hiszen nem mindegy, hogy milyen bevizsgált tulajdonságokkal rendelkezik egy ajtó, vagy hogy az adott modell megfelel-e a biztosítási elvárásoknak.

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést!
Egy részletes szaktanácsadást követően szakemberünk az ingyenes helyszíni felmérést is elvégzi, mely során megállapítja a leendő ajtó paramétereit, illetve az esetleges bontás előtti és utáni munkálatok mennyiségét. Amennyiben törmelék is keletkezik, azt természetesen cégünk eltakarítja, illetve elviszi az erre kijelölt lerakóhelyre.

Ezek után munkatársunk segítségével Ön kiválasztja a megmért paraméterek alapján az Önnek tetsző ajtót, majd kollégánk elintézi a többi papírmunkát, a gyártáshoz szükséges anyagok megrendelésétől kezdve az ajtó beszerelési időpontban való kiszállításáig.

Amennyiben szeretné otthonát biztonságosabbá tenni, keressen minket bátran, hogy sokéves szakmai tapasztalatunk segítségével kiválasszuk Önnek a legjobb biztonsági ajtó modellt, hogy jobban érezze magát saját otthonában. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon