Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Milyen redőnyök közül választhat a Wilhelm Árnyékolásnál-nél?

A Redőnynet kínálatában alumíniumból és műanyagból készült redőnyök közül választhat, különböző kivitelben. Ebben a bejegyzésben ezek a termékek kerülnek összehasonlításra. Szó lesz jellemzőikről, illetve előnyeikről, végezetül pedig a bemutatjuk Önnek a rendelkezésre álló extrákat is.

Alumínium Redőnyök

Amennyiben szeretne olyan árnyékolástechnikai berendezést vásárolni, mely hosszú éveken át gond és minőségromlás nélkül látja el feladatát, akkor az alumínium redőnyt ajánljuk Önnek!

Az általunk szerelt termék szinte minden része strapabíró alumíniumból készül. Prémium minőségű anyagának köszönhetően az időjárás viszontagságainak teljes mértékében ellenáll – legyen szó a nyári időszakban tapasztalható erős UV sugárzásról, vagy téli jégviharokról, a redőny lécek nem fakulnak ki és veszítik el színüket, illetve nem is vetemednek el.

További előnye a teljes sötétséget biztosító alumínium redőnyöknek, hogy lécei hőszigetelő habbal vannak kitöltve, így nyáron megóvják otthonát a felmelegedéstől, télen pedig melegen a belső tereket, csökkentve ezzel a rezsiköltséget.

Biztonsági szempontból is kitűnő választás ez a redőny típus, ugyanis a beépített feltolás gátlónak köszönhetően a párkánytól maximum 20 cm-re lehet feltolni, így a külső behatolókat sikeresen távol tudja vele tartani.

Az alumíniumból készült redőnyök tokja és lefutója a szivárvány bármely színében elérhető, így teljes összhang érhető el stílusa, otthona, nyílászárói és a választott redőny között.

Kontra Műanyag Redőnyök

Ez a fajta redőny napjainkban igen nagy népszerűségnek örvend, funkciógazdagságának és ár-érték arányának köszönhetően.

Habár a műanyag redőny az alumínium redőnyhöz képest általában kevésbé időtálló, a kínálatunkban elérhető minőségi német alapanyagból készült műanyag lamellák akár több, mint egy évtizedig is megőrzik állagukat.

Hasonló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal bír, mint alumíniumból készült társa. Azonban érdemes a rendelkezésre álló színek közül az egyszerű fehér színűt választani, ugyanis ez az a szín, melyet a nap nem tud kiszívni.

A műanyagból készült redőny is alkalmas védelmi funkció betöltésére, leeresztett állapotban megóvja otthonát és privát szféráját.

Habár a műanyag redőny palástok több színben is elérhetőek (Pl.: márvány, ipari szürke, ajkai szürke, krém, bézs, világos fa, sötét fa, mogyoró, paliszander, csoki barna, kongó), érdemes a fehér szín mellett dönteni a fent említett okból.

Extrák

A fenti redőnyöket lehetőség van különböző extrákkal felszerelni.

Közkedvelt megoldás a szúnyogháló beépítése, hiszen ennek használatával megakadályozza a rovarok, bogarak vagy egyéb külső betolakodók bejutását otthonába, nyitott ablaknál, a friss levegőt élvezve.

A hagyományos redőnyök kényelmesebbé tételéhez lehetőség van extra motoros kivitelt választani. A több év garanciával rendelkező motoros redőnyöket fali kapcsolós, távirányítós vagy WIFI vezérléssel is kérheti.

Ismerje meg a Redőnynet csapata által forgalmazott és szerelt redőnyöket a Termékeink menüpont alatt.

Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 -es telefonszámon