Két legyet egy csapásra, avagy a szúnyoghálós redőny előnyei

A redőny és a szúnyogháló mind népszerű kiegészítők a modern lakásokban, hiszen nyáron nagy szükség lehet rájuk.

A legtöbb helyen azonban általában külön-külön találhatjuk csak meg ezeket, vagyis egy ablakon vagy redőny, vagy szúnyogháló szokott lenni. Ez a megoldás azonban nem igazán hatékony, hiszen nem tudjuk kiélvezni egyszerre a mindkét kiegészítő által biztosított előnyöket. Cégünk ennek azonban most véget vet! Olyan szúnyoghálós redőnyöket kínálunk, melyekkel két legyet (vagy szúnyogot) üthet egy csapásra!

Szeretné a friss levegőt tavasztól őszig nyitott ablaknál élvezni anélkül, hogy ellepnék a kellemetlen rovarok a lakást főleg esténként? Az Ön részére legideálisabb megoldás ebben az esetben a kombinált, avagy a szúnyoghálóval egybeépített műanyag redőny. Ez a megoldás rendkívül előnyös és nem is kerül sokkal többe, mint egy átlagos műanyag redőny! A redőnytokba épített lehúzható, üvegszálas szúnyogháló távol tartja a legyeket, szúnyogokat és egyéb apró rovarokat, melyeket nem látunk szívesen otthonunkban még rövid időre sem.A konstrukció egyik legnagyobb előnye, hogy a két kiegészítő egymástól teljesen függetlenül működtethető, tehát a szúnyoghálót télen, vagy ha éppen nem akarja használni egyből vissza is lehet húzni a tokba a rugós szerkezet által. A kombinált szúnyoghálós redőny emellett magában hordozza az alumínium redőnyök minden előnyét, tehát jelentős mértékben növeli télen a hőszigetelést és a fűtés hatékonyságát (15-20% is), valamint strapabíró, korrózióálló, hosszú élettartamú és meg is védi az ablakot az időjárás viszontagságaitól.

A kombinált redőny a sima alumínium redőnyhöz hasonlóan energiatakarékos, hiszen a nyílászárók elé szerelve nemcsak maga a hőszigetelt redőny, hanem az ablak és a redőny között létrejövő légrés is tovább szigetel. A kombinált szúnyoghálós redőny a tökéletes választás, ha élvezni szeretné az alumínium redőnyök és a szúnyoghálók együttes előnyeit! Nem kell többé az idegesítő rovaroktól tartania esténként, a nagy kánikulákban pedig akár 10 fokkal is hűvösebbet csinálhat otthonában a redőnyök által!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.