Fix szúnyogháló – a rovarmentes lakások lételeme

Tavasszal nemcsak az ember lesz aktívabb, de a rovarok is, így sokaknak okoz bosszúságot a kintről érkező apró szárnyasok, hatlábúak, nyolclábúak vagy százlábúak portyázása otthon vagy az irodában, hiszen bent a rovar látványa igénytelenséget, vagy akár undort is kelthet a látogatók szemében.

Szerencsére az ember elég hamar rájött, hogyan tartsa távol az apró rovarokat, hiszen már az ókorból is vannak írásos emlékek arról, hogy szúnyogháló alatt aludt Egyiptom egyik legszebb uralkodónője, Kleopátra. Ma már szerencsére igen modern, könnyen beszerelhető fix szúnyoghálók segítségével bárki élvezheti az uralkodók kényelmes, nyugodt beltéri időtöltését.

A 2017-ben készült fix szúnyogháló a modern technológiai fejlesztéseknek köszönhetően már rengeteg extra kényelmi és funkcionális tulajdonsággal van ellátva. Ilyenek például a következők:
100%-ban UV biztosak.
Strapabíró műanyag, vagy alumínium kerettel rendelkeznek.
Rendkívül könnyedén kezelhetőek, emiatt gyorsan beépíthetőek.
Különleges üvegszálas hálóval vannak ellátva, mely nem szakad, és nem éghető.
Rendkívül szorosan vannak elhelyezve az üvegszálak, így a legapróbb rovarok sem tudnak átjutni, viszont kiváló légáteresztő és fényáteresztő tulajdonsággal bírnak.
Nagyon kedvező árfekvésűek, mégis ellenállnak a szeszélyes időjárásnak, illetve kevés karbantartást igényelnek.

Köszönhetően annak, hogy minden termékünket csak kiváló minőségű alapanyagokból készítjük, így a fix szúnyoghálók is mind rozsdamentes anyagokból készülnek, ezzel is biztosítva a tartósságot és megbízható, sokáig tartó működést.

A keretes szúnyogháló kiválasztásához és beépítéséhez tapasztalt szakembereink szívesen állnak az Ön segítségére, így ingyenes helyszíni felmérés és szakmai tanácsadás keretein belül kényelmesen és gond nélkül tudunk lebonyolítani fix szúnyoghálók beépítését otthonába vagy irodájába, hogy Ön is tudja élvezni a rovarmentes, mégis jól szellőző és fényáteresztő ablakok és ajtók mögött a kinti világ, természet illatait anélkül, hogy apró csúszómászók zavarnák meg nyugalmát.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.