Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Fém szúnyogháló, üvegszálas háló és alumínium keret

Abban mindenki egyetért, hogy a szúnyogháló egy nagyon hasznos eszköz, és abban is, hogy igazán nélkülözhetetlen a hétköznapokban, ha valaki hatékonyan szeretné felvenni a harcot a rovarok, bogarak és csúszómászók ellen.

Ellenben, ha meghallják azt, hogy fém szúnyogháló, akkor máris vonakodnak, hogy abból bizony ők nem kérnek. Ön ne ítéljen elsőre, hanem várja meg, hogy miről is van valójában szó! Ugyanis a fém szúnyogháló kifejezés nemcsak arra utalhat, hogy maga a háló van valamilyen fémötvözetből, hanem azt is jelezheti, hogy a keret készül egy erős, strapabíró anyagból.

A webáruházunkban éppen erre láthat példát, vagyis a nálunk kapható fém szúnyogháló egy tartós, ellenálló, több színben kapható alumínium keretet kapott, miközben a háló üvegszálból készül. Ennek a kialakításnak köszönhetően, a fix és a mobil szúnyoghálóink is több évig gond nélkül bírják a nagy igénybevétel, a Nap sugarait és az UV sugárzást is. Nem megy szét, nem ereszkedik meg és a keret sem vetemedik.

Tehát, ha egy minőségi terméket keres, akkor a weboldalunkon megrendelhető fém szúnyogháló mellett egészen nyugodtan dönthet, mert nem fog csalódni, annak ellenére sem, hogy ez a kifejezés ellenérzéséket szokott kelteni a vásárlók többségében. Ez a nagyszerű produktum kérhető fix kialakításban, amennyiben olyan nyílászáróra fog kerülni, amin nem kell kihajolni vagy ki- és bejárni. Továbbá a fém szúnyogháló választható csapó- és tolóajtós változatban is, amelyek nagyon egyszerűen nyithatók és csukhatók, ha éppen arra van szükség.

Ugyanakkor van rolós fém szúnyogháló is, amely esetében vagy az ajtó-, illetve ablakkeretre kerül felszerelésre egy kis tok, amibe vissza tud húzódni vagy pedig gyárilag szerelik be a redőnybe. Ez utóbbi esetben, egy kis hely van kialakítva a redőny tokjában, ahová a lamelláktól függetlenül tud visszahúzódni a szúnyogháló. Ennek köszönhetően a napfény és a szúnyogok, bogarak, rovarok elleni védelem egymástól függetlenül alkalmazható, így egyik sem zavarja, akadályozza a másikat. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon