Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Elektromos redőnyök – a modern stílus szerelmeseinek

Egyes motoros redőnyöknél arra is van lehetőség, hogy kényelmesen az internet segítségével még akár külföldi utazásai alatt is fel- vagy leengedje a redőnyöket a magyarországi lakásában.

Természetesen ez az egyik legegyszerűbb technikai vívmány az elektromos redőny előállítása során, hiszen ez egy hétköznapi internetes applikáció, melyet okostelefon segítségével lehet használni. Az futurisztikusnak tűnő tulajdonságok közé inkább az időkapcsoló, a fényérzékelő, vagy az akadályérzékelő sorolható. Ugye milyen jól hangzik?

Alapvetően három féle kapcsolási módot különböztetünk meg, melyek segítségével vezérelni lehet az elektromos redőnyöket: klasszikus fali kapcsolós, praktikus távirányítós, illetve modern WIFI vezérlésű. Mindezek mellett lehetőség van a külső tokos, illetve a vakolható tokos motoros redőnyökre utólag felszerelni szúnyoghálót is.

Nemcsak a kényelemre és a praktikusságra gondolnak a gyártók, hiszen vannak olyan típusú elektromos redőnyök, amelyek úgynevezett feltolásgátlóval vannak ellátva, hogy akár vagyonvédelmi feladatot is el tudjanak látni például éjszaka. Az időkapcsoló pedig akkor lehet nagyon hasznos, ha elutazna több napra, de nem szeretné, ha a rolók egyfajta folyamatos állása felhívná az illetéktelen betolakodóknak a figyelmét arra, hogy a lakás őrizetlen, mert így lehetőség van beállítani, hogy a nap bizonyos időszakaiban fent vagy lent legyenek a rolók. Emiatt úgy tűnhet kívülről, hogy a lakásban tartózkodik valaki folyamatosan.

Az egyik legnagyobb előnye a motoros redőny, hogy szinte bárhová felszerelhető, így könnyedén ki lehet alakítani modern árnyékolást irodájában vagy akár otthonában is. Fontos kiemelni, hogy a legtöbb elektromos redőny nemcsak árnyékol, de hőszigetel is, továbbá hosszú élettartamuk van, több éves garanciával, illetve rengeteg féle szín közül lehet választani a kialakítás során.

Amennyiben modern, kényelmes, elegáns és praktikus árnyékolást szeretne, válassza a motoros redőnyöket, hogy a sötétítés akár egy gombnyomásba se kerüljön többé.” Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon