Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Az olcsó redőny hátrányokkal is járhat

Egy olcsó termék megvásárlása nem mindig kifizetődő. Ha a kedvező ár mellé alacsony minőség társul, akkor bizony meg kell fontolni, hogy érdemes vagy sem egyáltalán kiadni a pénzt azért a bizonyos dologért.

Például egy olcsó redőny esetén fennáll annak az esélye, hogy az nem fog megfelelően működni, nehézkesen lehet majd fel- és lehúzni, zajos lesz és rövid időn belül akár használhatatlanná is válhat. Sőt, az olcsó redőny lehet, hogy nem is fog megfelelően szigetelni, pedig ez lenne az egyik elsődleges feladata. Tehát, jól meg kell nézni, hogy mit vásárolunk meg, mert a fent felvázolt esetben csak pénzkidobás lenne az árnyékoló beszerelése, ami hosszútávon még dupla költséget is jelentene, mert idővel úgy is muszáj lenne egy minőségi darabra lecserélni.

Ha pedig átgondolta, hogy milyen rizikóval jár egy olcsó redőny megvásárlása, akkor tekintse meg a webáruházunkban található termékeket is, amelyek a minőség megtartása mellett, a piaci árakhoz képest, kedvező díjak ellenében szerezhetők be. Természetesen ezek között is vannak, amelyek a magasabb árkategóriát képviselik és vannak olyanok is, amelyek az olcsó redőny csoportjába sorolhatók.

A tarifa attól függ, hogy milyen típusról van szó, illetve milyen alapanyagokból készül és milyen extra funkciókat biztosít. A leginkább pénztárcabarát megoldás a manuális működtetésű, külső tokos, műanyag redőny, amit kisebb méret és kevés használat mellett érdemes választani. Nagyobb méretű ablakok esetében, amelyeken nap mint nap többször is le kell engedni és fel kell húzni az árnyékolót, ajánlott megfontolni a motoros, illetve távirányítós változatot.

Esztétikai szempontok miatt pedig a belső tokos, illetve a vakolható tokos redőnyöket is érdemes lehet számba venni. Sőt, tovább is lehet fokozni a termék sokszínűségét és szerepét, ugyanis biztonsági változatban is kapható és szúnyoghálóval is ki lehet egészíteni. Persze, ha ezeket a funkciókat is szeretné, akkor már nem az olcsó redőny lesz az elsődleges kritérium, hanem a minőség és a jó ár-érték arány. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon